ΑρχικήNewsΟ Steve Harris λέει ότι ο Bruce Dickinson τραγουδάει καλύτερα από ποτέ

Ο Steve Harris λέει ότι ο Bruce Dickinson τραγουδάει καλύτερα από ποτέ

Φέτος, ο ιδρυτής των , ο μπασίστας και ο βασικός στιχουργός περιοδεύει με τους Maiden και με το άλλο συγκρότημα τους . Σε μια συνέντευξη στο Sweden Rock Festival μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσεις μια καλή εμφάνιση στις συναυλιες και επαίνεσε τον τραγουδιστή του συγκροτήματος  , λέγοντας ότι τραγουδάει καλύτερα από ποτέ.

Ο Dickinson εντάχθηκε για πρώτη φορά στους Iron Maiden το 1981, αντικαθιστώντας τον προηγούμενο τραγουδιστή Paul Di'Anno. Το πρώτο του άλμπουμ με το συγκρότημα ήταν το περίφημο “Number of The Beast” που κυκλοφόρησε το 1982 και ήταν η αρχή μιας μεγαλύτερης καριέρας για τους Maiden που έφτασε σε μεγαλύτερο κοινό και έγινε ένα από τα συγκροτήματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Το συγκρότημα έχει πουλήσει περίπου 130 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Ο Steve Harris λέει ότι ο Bruce Dickinson τραγουδάει καλύτερα από ποτέ

«Ξεκίνησα (British Lion) πριν από 11 χρόνια. Παίζω μαζί τους 11 χρόνια. Αλλά πριν από αυτό, δεν θα μπορούσα να το κάνω, γιατί η Maiden ήταν πολύ απασχολημένη. Τα τελευταία 10 χρόνια, οι Maiden δεν ήταν τόσο απασχολημένοι. δεν έχουμε κάνει περιοδεία τόσο καιρό. Οπότε, βασικά, μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω λίγο χρόνο για να κάνω κάτι άλλο».

«Ακόμα μου αρέσει να παίζω, οπότε, ναι, παίζω όσο περισσότερο μπορώ. Θα χαρώ να παίζω τέσσερις ή πέντε νύχτες την εβδομάδα, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις — για τους τραγουδιστές, δεν μπορείς να το κάνεις. Ήταν δύσκολο για τον Bruce Dickinson τότε, πόσο μάλλον τώρα. Νομίζω ότι τραγουδάει καλύτερα από ποτέ, αλλά είναι ποιότητα, όχι ποσότητα με τους Maiden τώρα», είπε ο Steve Harris.

Ημερομηνίες επόμενης περιοδείας Maiden

Το συγκρότημα έχει προγραμματισμένες μόνο τέσσερις συναυλίες για το 2023 που θα πραγματοποιηθούν στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

September

  • 28 – Calgary, AB, CANADA – Scotiabank Saddledome
  • 30 – Edmonton, AB, CANADA – Rogers Place

October

  • 2 – Vancouver, BC, CANADA – Rogers Arena
  • 6 – Indio, CA, USA – Power Trip Festival

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ