ΑρχικήNewsΟ Steve Harris αποκάλυψε ποιο κομμάτι θα ήθελε να παίζει περισσότερο!

Ο Steve Harris αποκάλυψε ποιο κομμάτι θα ήθελε να παίζει περισσότερο!

Η ευρωπαϊκή περιοδεία των  βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αυτήν την περίοδο, με το συγκρότημα να δίνει συνεχώς συναυλίες μέχρι και το Wacken στις αρχές Αυγούστου.

Ο  παραχώρησε συνέντευξη στο βρετανικό Metal Hammer πριν από λίγες ημέρες, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, το κομμάτι εκείνο από τη δισκογραφία τους που θα ήθελε να παίζουν περισσότερο, με αφορμή την ανανεωμένη setlist της The Future Past tour.

Ο Steve Harris δήλωσε:

Είναι μερικά κομμάτια που θα ήταν ωραίο αν τα ξεθάβαμε μια φορά στο τόσο υποθέτω! Πιστεύω πως το ‘Only The Good Die Young' είναι ένα υπέροχο κομμάτι που θα ήταν ωραίο αν το παίζαμε περισσότερο!

Οι Iron Maiden ανακάτεψαν την τράπουλα σε αυτό το tour, παίζοντας κομμάτια κυρίως από το ‘Senjutsu' και το ‘Somewhere in Time'. H έναρξη τροποποιήθηκε, με το συγκρότημα να ανεβαίνει στη σκηνή υπό τους ήχους του ‘Blade Runner' του Βαγγέλη Παπαθανασίου και στο set τους να ακούγονται τα ‘Caught Somewhere in Time', ‘Stranger in a Strange Land', ‘Alexander The Great','Days of Future Past', ‘The Time Machine', ‘Death of The Celts', ‘Hell on Earth', αλλά και το ‘The Prisoner'.

Γράφει το Rockrooster.gr

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ