ΑρχικήNewsΟ Serj Tankian αναλύει τους στίχους του "Toxicity"

Ο Serj Tankian αναλύει τους στίχους του “Toxicity”

Τι σημαίνει ο στίχος “sacred silence and sleep”;

Στη διάρκεια της προώθησης του νέου του βιβλίου, με τίτλο “Down With the System”, ο από τους έκανε μια εμφάνιση στο podcast “Soul Boom” του Rainn Wilson. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε στον στίχο “sacred silence and sleep” από το δημοφιλές τραγούδι των SOAD, “Toxicity”, που ακούγεται στο ρεφραίν: (“You, what do you own the world? / How do you own disorder? Disorder / Now somewhere between the sacred silence / Sacred silence and sleep / Somewhere, between the sacred silence and sleep / Disorder, disorder, disorder”).

Ο Tankian εξήγησε τη σημασία των στίχων αυτού του τραγουδιού, λέγοντας: «Η ιερή σιωπή αναφέρεται στους ιθαγενείς Αμερικανούς και την κατανόησή τους ως προς την πνευματικότητα και αποτελεί τον τόπο στον οποίο μεταφέρεσαι αν κάνεις διαλογισμό. Όλα χάνονται και όλα βρίσκονται ανάμεσα στα διαφορετικά πέπλα της ιερής σιωπής».

«Και ο ύπνος – γνωρίζουμε τι είναι ο ύπνος. Οπότε το «κάπου ανάμεσα» είναι ένα όμορφο πράγμα γιατί όταν οι άνθρωποι πάνε για ύπνο, όταν ξεκινά ο REM ύπνος, είναι μια στιγμή στην οποία διαλογίζονται και απλώς δεν το γνωρίζουν. Αναφέρεται σε αυτή τη στιγμή, αυτήν την συγκεκριμένη μοναδική στιγμή».

Όταν ρωτήθηκε πώς καταφέρνει να βρει αυτή την ισορροπία στη δική του ζωή, ο Tankian απάντησε αστειευόμενος: «Με παιδιά; Φύγε από ‘δω!».

Το memoir του καλλιτέχνη, που έχει ήδη κυκλοφορήσει, καλύπτει τη ζωή του, τη μουσική, τον ακτιβισμό και την ιστορία της οικογένειάς του.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ