ΑρχικήNewsΟ Σάκης Τόλης (Rotting Christ) παρουσιάζει ζωντανά, στην Θεσσαλονίκη τον προσωπικό του...

Ο Σάκης Τόλης (Rotting Christ) παρουσιάζει ζωντανά, στην Θεσσαλονίκη τον προσωπικό του δίσκο

 Ο Σάκης Τόλης παρουσιάζει ζωντανά, για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη τον προσωπικό του δίσκο, μαζί με αγαπημένα τραγούδια των !


Agnes Vein:
Μια συνολική παρουσία 20 ετών, 5 μεθοδικά σχεδιασμένες κυκλοφορίες, ουκ ολίγα σημαντικά live shows και συνεπής στάση. Αυτή θα μπορούσε να ήταν η συντομότερη εκδοχή της πορείας των Agnes Vein και θα περιέκλειε την περισσότερη ουσία.

Σίγουρα όμως υπάρχει περισσότερη ιστορία πίσω από αυτό, άσχετα αν πίσω στο 2004 ίσως δε θα μπορούσε κάποιος να δει μακριά. Το doom/black τρίο κυκλοφορούσε το “…Of Chaos And Law” EP βάζοντας τις βάσεις και ξεκινώντας τις live εμφανίσεις του δίπλα στους Manilla Road και Brocas Helm.
Ένα από τα βασικά γνωρίσματα του σχήματος αυτού, τόσο στη μουσική, όσο και στο modus operandi ήταν πάντα τα αργά και σίγουρα πατήματα, οπότε δε θα έπρεπε να κάνει εντύπωση ότι η χρονιά έφτασε να είναι το 2010 όταν σε συνεργασία με τη Venerate Industries είχαν έτοιμο για κυκλοφορία το “Duality” ντεμπούτο τους. Το ύφος είχε πλέον εδραιωθεί, οι επιρροές από , Candlemass, Neurosis και Celtic Frost ήταν διακριτικά εμφανείς και τα live shows διαφοροποιήθηκαν όσον αφορά τους συνεμφανιζόμενους, καθώς ήταν η σειρά των Rotting Christ, και Electric Wizard να τους φιλοξενήσουν στις συναυλίες τους.
Fast forward στο σήμερα και2 δίσκους μετά, με πιο πρόσφατο το Deathcall του 2021, η μπάντα έχοντας εδραιώσει μια συχνή συναυλιακή παρουσία τα τελευταία χρονια, ετοιμάζεται παράλληλα για το επόμενο της βήμα.


Serpent Lord:
Οι Θεσσαλονικείς occult heavy metallers Serpent Lord, μετά από ένα mini tour στα Βαλκάνια, επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη για μια αποκρυφιστική συναυλία.

Η μπάντα θα προωθήσει το τελευταίο της άλμπουμ “Apocrypha” αλλά και το single “Pray by Fear”, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2023 με νέο line up.

Έναρξη προπώλησης Δευτέρα 04 Σεπτεμβριου
Προπώληση 12€ ταμείο 15€
Νephilim store – stones rock bar -

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ