ΑρχικήNewsΟ Roger Waters κατακεραυνώνει των Bono για την υποστήριξη προς το Ισραήλ

Ο Roger Waters κατακεραυνώνει των Bono για την υποστήριξη προς το Ισραήλ

Στον Bono φαίνεται πως επιτέθηκε λεκτικά ο Roger Waters, εξαιτίας της υποστήριξης του πρώτου προς το κράτος του Ισραήλ, εν μέσω του πολέμου που μαίνεται στη Λωρίδα της Γάζας στην Παλαιστίνη. Ο Waters αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πρόσωπο του frontman των , λέγοντας πως η υποστήριξή του αυτή είναι «ένα από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που έχει δει στη ζωή του», ενώ σε συνέντευξή του χρησιμοποίησε τη φράση «σταμάτα να είσαι ένας τεράστιος μ*****ς».

Η συνέντευξη του Waters δόθηκε στο Al Jazeera και σε αυτή εξέφρασε την υποστήριξή του προς την Παλαιστίνη, η οποία είναι φυσικά γνωστή εδώ και πολλά χρόνια μέσα από τις τακτικές δημόσιες αναφορές του. Όταν εκείνος ερωτήθηκε τί θα έλεγε σε καλλιτέχνες που παραμένουν σιωπηλοί όσο συνεχίζεται ο πόλεμος, ο Waters αναφέρθηκε στον Bono.

«Όποιος γνωρίζει τον Bono πρέπει να πάει και να τον πιάσει από τους αστραγάλους και να τον ταρακουνήσει μέχρι να σταματήσει να είναι ένας τεράστιος μ*****ς». Σημειώνεται ότι σε πρόσφατη εμφάνιση των U2 στο Sphere του Las Vegas, ο Bono εξέφρασε την υποστήριξή του προς το Ισραήλ αλλάζοντας τους στίχους του “Pride (In the Name of Love)”, περιλαμβάνοντας αναφορές στην 7η Οκτωβρίου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Waters για το Al Jazeera εδώ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ