ΑρχικήNewsΟ Robert Plant γίνεται ήρωας για τους άστεγους – Η νέα φιλανθρωπική...

Ο Robert Plant γίνεται ήρωας για τους άστεγους – Η νέα φιλανθρωπική αποστολή του

Μία ξεχωριστή κίνηση ανθρωπιάς από τον Robert Plant.

Ο Robert Plant των έγινε προστάτης μίας φιλανθρωπικής οργάνωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο που υποστηρίζει τους άστεγους.

Ο τραγουδιστής συνεργάζεται πλέον με την οργάνωση Good Shepherd που εδρεύει στο Wolverhampton, αφού προσκάλεσε τους ανθρώπους να παρουσιάσουν το έργο τους στη συναυλία του στην πόλη πέρυσι και επισκέφθηκε τα γραφεία τους.

Ο Robert Plant στήριζε εδώ και χρόνια το έργο του Good Shepherd, αλλά τώρα έχει αύξησε την υποστήριξή του και έγινε επίσημος προστάτης της οργάνωσης.

Στο πλαίσιο του νέου ρόλου του, ο 75χρονος τραγουδιστής θα δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που προσφέρει δύο αμειβόμενες θέσεις πρακτικής στην οργάνωση για άτομα που έχουν βιώσει την έλλειψη στέγης και άλλα προβλήματα.

Αυτοί οι εκπαιδευόμενοι έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα LEAP του Good Shepherd και αυτές οι θέσεις – που έχουν ως στόχο να υποστηρίξουν τους ανθρώπους που απευθύνονται στην οργάνωση – αποτελούν βασικό μέρος της προσπάθειάς τους να επανενταχθούν.

Ο Robert Plant δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τη δράση της οργάνωσης εδώ και πολλά χρόνια και κάλεσε εκπροσώπους του Good Shepherd να παρευρεθούν στη συναυλία του στο The Halls του Wolverhampton τον περασμένο Δεκέμβριο για να ενημερώσει το κοινό σχετικά με το έργο τους: την παροχή φαγητού και στήριξης σε ανθρώπους χωρίς στέγη και σε ευάλωτες ομάδες σε όλη την πόλη.

Έπειτα, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της οργανώσεις για να δει και να ανακαλύψει από πρώτο χέρι το εύρος των υπηρεσιών που παρέχει, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη σπουδαία ανακοίνωση της συνεργασίας τους.

«Ήταν ωραίο που επισκέφθηκα το Good Shepherd και έμαθα περισσότερα για το έργο τους», δήλωσε ο Robert Plant.

«Η παροχή φαγητού και μίας σειράς άλλων υπηρεσιών υποστήριξης είναι βασικός πυλώνας, αλλά κάτι που πιστεύω ότι είναι εξίσου σημαντικό είναι η εστίαση στην αποκατάσταση της αυτοπεποίθησης, της αυτοεκτίμησης και του ηθικού», τόνισε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Good Shepherd, Tom Hayden, δήλωσε ότι όλοι οι άνθρωποι της οργάνωση είναι ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουν τον Robert Plant ως προστάτη.

«Η Good Shepherd είναι μία μικρή τοπική φιλανθρωπική οργάνωση, αλλά έχουμε μεγάλο αντίκτυπο στην κοινότητά μας», ανέφερε.

«Το γεγονός ότι ο Robert υποστηρίζει το έργο μας στο Wolverhampton και το Black Country είναι απίστευτο για την οργάνωσή μας και είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες που αποφάσισε να γίνει προστάτης μας», σημείωσε.

«Από τη στιγμή που ο Robert επισκέφθηκε την οργάνωση και άρχισε να μιλάει μαζί μας για την Good Shepherd, μπορούσαμε να αισθανθούμε τον ενθουσιασμό και το πάθος του για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες», συνέχισε.

«Έκανε πολλές ερωτήσεις που πήγαιναν στην ουσία, κάτι που ήταν εξαιρετικό, γιατί τον βοήθησε πραγματικά να καταλάβει τον πυρήνα όσων κάνουμε για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους όχι μόνο να βρουν μία προσωρινή λύση σε προβλήματα όπως η έλλειψη στέγης και η έλλειψη πρόσβασης σε φαγητό, αλλά και μία πιο μόνιμη υποστήριξη όπου μπορούν να ανακαλύψουν ξανά τις δυνάμεις τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους», εξήγησε.

Ο Tom Hayden τόνισε η υποστήριξη του Robert Plant στην οργάνωση θα έχει στην πραγματικότητα διπλό όφελος.

Όπως ανέφερε, αυτό το νέο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης θα προσφέρει σε δύο άτομα που έχουν βρεθεί άστεγα την ευκαιρία για αμειβόμενη εργασία, ένα αναγνωρισμένο προσόν και μία ευκαιρία κατάρτισης για να προχωρήσουν στην καριέρα τους.

Επίσης, θα υπάρχουν και άλλοι – άμετρητοι άνθρωποι – που θα ωφεληθούν από την υποστήριξη που θα μπορέσουν να προσφέρουν οι εκπαιδευόμενοι από τις νέες θέσεις τους.

«Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά τον Robert που έγινε προστάτης μας και στήριξε αυτές τις θέσεις πρακτικής άσκησης. Ανυπομονούμε να τον κρατάμε ενήμερο για την εξέλιξη του προγράμματός μας», κατέληξε ο διευθύνων σύμβουλος της Good Shepherd.

postmelody.gr

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ