ΑρχικήNewsΟ Rob Halford για Metallica: "Είναι πραγματικά γνήσιοι και ταπεινοί άνθρωποι"

Ο Rob Halford για Metallica: “Είναι πραγματικά γνήσιοι και ταπεινοί άνθρωποι”

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Ultimate Classic Rock, ο Rob Halford, τραγουδιστής των JUDAS PRIEST, αναφέρθηκε στην εμφάνιση του συγκροτήματος στο φεστιβάλ Power Trip το προηγούμενο φθινόπωρο, στο Empire Polo Club της Indio, στην Καλιφόρνια. Το ιστορικό τριήμερο φεστιβάλ, που διεξήχθη στις 6, 7 και 8 Οκτωβρίου, φιλοξένησε έξι εμβληματικά συγκροτήματα της ροκ και μέταλ μουσικής: GUNS N’ ROSES και IRON MAIDEN (6 Οκτωβρίου), AC/DC και JUDAS PRIEST (7 Οκτωβρίου), και METALLICA και TOOL (8 Οκτωβρίου).

«Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Οι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, η ατμόσφαιρα, η αλληλεπίδραση», δήλωσε ο Halford. «Υπήρχε ένα πνεύμα φιλίας και αδελφοσύνης. Οι METALLICA, για παράδειγμα, βρίσκονταν μπροστά στη σκηνή και ήρθαν μετά την συναυλία να περάσουν χρόνο μαζί μας. Όλοι γνωριζόμαστε και έχουμε ζήσει παρόμοιες εμπειρίες. Είναι σαν ένα μεγάλο οικογενειακό περιβάλλον».

Σχετικά με τη δυνατότητά του να παρακολουθήσει άλλες μπάντες, ο Halford είπε: «Ήμουν στο μέσα-έξω. Είχα τόσα πράγματα να κάνω με το δίσκο. Επειδή όπως ξέρεις, το πρόγραμμα είναι πάντα γεμάτο. Ήθελα να προσπαθήσω να είμαι εκεί και για τις τρεις ημέρες. Οι METALLICA μπόρεσαν να το κάνουν. Συζητούσα με τον James Hetfield γι’ αυτό. Είπε ότι δεν θα το έχαναν για κανένα λόγο. Ήταν εκεί ως θαυμαστές με Air guitar και heavy metal horns ψηλά μαζί με όλους τους οπαδούς.. Είναι πραγματικά γνήσιοι και ταπεινοί άνθρωποι».

Πίσω στο 2021, ο Halford είχε επιλέξει το “Ride The Lightning” των METALLICA ως ένα από τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών, ενώ τον Μάιο του 2013 εμφανίστηκε μαζί τους στη σκηνή για να ερμηνεύσει το “Rapid Fire” των PRIEST. Το 2019, οι METALLICA έπαιξαν ένα απόσπασμα του τραγουδιού “The Green Manalishi (With The Two Pronged Crown)” των PRIEST.

Το 2020, ο Halford ανέφερε ότι η τελευταία συναυλία που είδε πριν την πανδημία ήταν των METALLICA στην Αριζόνα. «Ήταν απίστευτη εμπειρία. Οι συναυλίες τους είναι εκπληκτικές, με τεράστια παραγωγή. Ο συνδυασμός των τραγουδιών τους, τόσο τα κλασικά όσο και τα καινούρια, δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία», δήλωσε ο Halford. 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ