ΑρχικήΣυναυλίεςΟ Paul Di Anno έρχεται Ελλάδα για δυο συναυλίες τον Δεκέμβριο

Ο Paul Di Anno έρχεται Ελλάδα για δυο συναυλίες τον Δεκέμβριο

Ο  σύμφωνα με το RockRooster.gr όλα δείχνουν πως έναν ακριβώς χρόνο μετά την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα, επιστρέφει στη χώρα μας τον ερχόμενο Δεκέμβριο!

Στην επίσημη ιστοσελίδα του έχουν αναρτηθεί οι πόλεις της ευρωπαϊκής του περιοδείας και ανάμεσα στους προορισμούς είναι και δυο ημερομηνίες στην Ελλάδα, με τη σημείωση TBC (to be confirmed=μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα).

2 και 3 Δεκεμβρίου 2023 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (λογικά) λοιπόν. Ο Paul παλεύει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας του και βγαίνει ξανά στο δρόμο, με πολλές συναυλίες του τον ερχόμενο Νοέμβριο στη Μεγάλη Βρετανία να είναι ήδη sold out!

Σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στο μεξικάνικο μέσο MB Live, ο πρώην τραγουδιστής των  ευχαρίστησε το συγκρότημα για την οικονομική βοήθεια που του παρείχαν για να ξεπεράσει τα θέματα υγείας:

Με βοήθησαν, δεν είχα χρήματα… Όλο αυτό ήταν πανάκριβο. Αρχικά αρρώστησα και έπρεπε να με μεταφέρουν από την Αργεντινή σε ιδιωτικό ιατρικό αεροπλάνο που κόστιζε πολλά χρήματα. Όταν πρόλαβα και έφτασα στην Αγγλία, είχα μόνο 45 λεπτά να ζήσω αφού είχα πάθει σηψαιμία.

Πέρασα 8 ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο και στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας μου πλήρωσαν τους μήνες που απέμεναν, τα κόστη της θεραπείας μου και όλα αυτά. Τους είμαι ευγνώμων και θα τους είμαι για πάντα!

Σχετικά με το αν κερδίζει κάποια χρήματα από πνευματικά δικαιώματα για τη συμμετοχή του στους δυο πρώτους δίσκους των Iron Maiden, ο Paul Di Anno δήλωσε σχετικά:

Ναι, βγάζω χρήματα από τα πνευματικά μου δικαιώματα! Πρόσφατα υπέγραψα με τον Sony Publishing και τα χρήματα από τα πνευματικά μου δικαιώματα καταλήγουν σε εμένα πλέον.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιούνιο του 2022 ο Paul Di Anno βρέθηκε στην Κροατία, όπου και υποβλήθηκε σε τρία συνολικά χειρουργεία για την αποκατάσταση της υγείας του.

Ο πρώην τραγουδιστής της μπάντας απευθύνθηκε και στον κόσμο για να συλλέξει το ποσό για το χειρουργείο, με τους οπαδούς να ανταποκρίνονται συγκινητικά.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ