ΑρχικήNewsΟ Mike Portnoy πιστεύει ότι ο καλύτερος ντράμερ των Slipknot είναι ο...

Ο Mike Portnoy πιστεύει ότι ο καλύτερος ντράμερ των Slipknot είναι ο Eloy Casagrande

Ο Mike Portnoy, ντράμερ των , πρόσφατα αναφέρθηκε στον ιδανικό ντράμερ για τους κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τους Marcelo Vieira και Mateus Ribeiro. Ρωτήθηκε ειδικά για τον Eloy Casagrande, αλλά ενώ αρχικά φάνηκε να συμφωνεί, τελικά ισχυρίστηκε ότι ο τέλειος ντράμερ για τη θέση θα ήταν ο γιος του, Max Portnoy.

Παραδέχτηκε ωστόσο ότι ο Eloy Casagrande θα ήταν η δεύτερη καλύτερη επιλογή για τους Slipknot, επαινώντας την εκπληκτική τεχνική του και το πάθος με το οποίο παίζει. Τόνισε ότι πέρα από την τεχνική ικανότητα, η προσωπικότητα και η δύναμη του Eloy Casagrande κάνουν τη διαφορά, προσθέτοντας ότι σε αυτόν συνδυάζονται και τα δύο.

Ο Mike Portnoy επίσης εξήρε τα ταλέντα των προηγούμενων ντράμερ των Slipknot και των . Εξέφρασε τη χαρά του για τον Greyson Nekrutman, που ανέλαβε πρόσφατα τα τύμπανα στους Sepultura, καθώς είναι ένας από τους αγαπημένους του σύγχρονους ντράμερ. Ανέφερε την δημιουργία ενός “τέλειου μεταλλικού τριγώνου” μεταξύ Sepultura, Slipknot και Suicidal Tendencies, και παρουσίασε τις εξαιρετικές ευκαιρίες που έχουν οι ντράμερ αυτών των συγκροτημάτων.

Σε άλλη συνέντευξη, ο , frontman των Slipknot, αποκάλυψε ότι η ανακοίνωση του Eloy Casagrande ως νέου ντράμερ έγινε λόγω της ενθουσιασμού και της θέλησής του να ενταχθεί στο συγκρότημα. Επεσήμανε ότι η βελτιωμένη επικοινωνία και υποστήριξη μεταξύ των μελών των Slipknot είχε κρίσιμο ρόλο στην επιλογή του Eloy Casagrande. Ο Corey Taylor υπογράμμισε ότι η απλότητα και η γενναιότητα του Eloy Casagrande ήταν καθοριστική, καθώς ήταν ο μόνος που έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον να συνεργαστεί με το συγκρότημα. Τέλος, εξήγησε ότι αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον Eloy Casagrande στο κοινό αφού επιβεβαίωσαν την καταλληλότητά του, τόσο μουσικά όσο και προσωπικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη παρακάτω.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ