ΑρχικήNewsΟ Marty Friedman πρώην κιθαρίστας των Megadeth πρόκειται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία...

Ο Marty Friedman πρώην κιθαρίστας των Megadeth πρόκειται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του

Η αυτοβιογραφία του Marty Friedman, πρώην κιθαρίστα των , με τίτλο “Dreaming Japanese”, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου από την εκδοτική εταιρεία Permuted Press.

Ο 61χρονος, ο οποίος ζει στην Ιαπωνία από το 2003, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του βιβλίου σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Μετά από μια εξαντλητική και φαινομενικά ατελείωτη διαδικασία, είμαι πέρα για πέρα ενθουσιασμένος που σας ενημερώνω ότι μόλις παρέδωσα το τελικό χειρόγραφο για την αυτοβιογραφία μου, “Dreaming Japanese”.«Πάντα κρατούσα την ιδιωτική μου ζωή εντελώς μακριά από τα μέσα ενημέρωσης, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι για πρώτη φορά την ιστορία για την ανατροφή μου, την οικογενειακή μου ζωή και την καριέρα μου.

Θα απολαύσετε μια κατάδυση σε λεπτομέρειες που δεν έχουν αποκαλυφθεί ποτέ πριν για τη ζωή μου στους Megadeth και τις προσωπικές σχέσεις μέσα στο συγκρότημα γραμμένες με σαφήνεια. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις άλλες μπάντες μου, από την αρχή.

Περιγράφω ολόκληρη την ιστορία γιατί – και πώς ακριβώς – εγκατέλειψα τη μεγάλη ζωή σε μια πολυπλατινένια μπάντα για να ξεκινήσω από το μηδέν στην Ιαπωνία, ονειρευόμενος να παίξω J-Pop, και πώς αυτό κατέληξε τελικά στο να ξεπεράσω ακόμα και τους πιο υψηλούς μου στόχους, ακόμα και να γίνω πρέσβης διορισμένος από την κυβέρνηση.

Πρόκειται για μια πλήρη εμβάθυνση στην καθημερινή ζωή μου στην Ιαπωνία, καθώς σας ξεναγώ στις εσωτερικές λειτουργίες της ιαπωνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας και της μουσικής σκηνής, από τη δική μου μοναδική και πρωτοφανή οπτική γωνία.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στις 3 Δεκεμβρίου και ανυπομονώ να το διαβάσετε. Δουλεύουμε τώρα πάνω στο εξώφυλλο και θα το μοιραστώ σύντομα», δηλώνει ο κιθαρίστας.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ