ΑρχικήNewsΟ Kirk Hammett των Metallica: "Ο Joe Satriani είναι ο Yoda μου"

Ο Kirk Hammett των Metallica: “Ο Joe Satriani είναι ο Yoda μου”

Ο Kirk Hammett των μίλησε πρόσφατα για τον μεγάλο σεβασμό που τρέφει προς τον πρώην δάσκαλό του, , και γιατί τα κομπλιμέντα από αυτόν σημαίνουν πολλά για εκείνον.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast “The Metallica Report”, ο παρουσιαστής Steffan Chirazi ανέφερε ότι τόσο ο Satriani όσο και ο Steve Vai έχουν διασκευάσει το τραγούδι των Metallica “Enter Sandman”. Ο Satriani δήλωσε ότι απολαμβάνει πολύ το σόλο αυτού του τραγουδιού. Ο Hammett, απαντώντας στα σχόλιά του, είπε:

«Αυτό είναι απολύτως, εντελώς, υπέροχο. Λατρεύω τόσα πολλά από τα σόλο του. Είναι ο Yoda μου, εντάξει; Κάθε φορά που ο Yoda λέει “Luke, Luke, το κάνεις!”, κάπως έτσι νιώθω».

Πώς ο Satriani αποφάσισε να διασκευάσει το “Enter Sandman”

Ο Satriani βρίσκει το συγκεκριμένο σόλο των Metallica πολύ ευχάριστο να παίζει.

Σε μια άλλη συνέντευξη στο Ultimate Classic Rock, ο Satriani και ο Vai συζήτησαν την εμπειρία τους παίζοντας αυτό το τραγούδι ζωντανά. Όταν ρωτήθηκε για το πώς αποφάσισαν να διασκευάσουν το «Enter Sandman», ο Satriani απάντησε:

«Έπαιρνα ιδέες από τον πληκτρά μου, τον Ray Thistlethwaite, ο οποίος έχει καταπληκτική φωνή. Ξέρετε, μόλις τελειώσαμε μια περιοδεία του G3 όπου τραγουδούσε κάποια πολύ παλιά πράγματα της δεκαετίας του '60. Σκεφτήκαμε, “Λοιπόν, να προχωρήσουμε από εκεί και να παίξουμε έναν καλύτερο συνδυασμό τραγουδιών”. Ξέραμε ότι θα κάναμε το “The Sea of Emotion, Pt. 1”, το νέο τραγούδι των Vai και Satriani».

Ο Satriani πρόσθεσε:

«Στέλναμε μηνύματα με τις πιο τρελές ιδέες για τραγούδια πέρα-δώθε. Κάποια στιγμή, μόλις πέταξα έξω το “Enter Sandman”. Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα ήθελε να το κάνει, αλλά αμέσως είπε, “Κάνουμε αυτό. Θέλω να το τραγουδήσω αυτό.”»

Μπορείτε να ακούσετε το επεισόδιο του podcast παρακάτω.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ