ΑρχικήNewsΟ Kerry King επιστρέφει με δικιά του δουλειά το 2024

Ο Kerry King επιστρέφει με δικιά του δουλειά το 2024

Οι πρόσφατες φήμες και οι υποθέσεις τελικά βρίσκουν επιβεβαίωση: ο επιστρέφει στη μουσική σκηνή. Ο πρώην κιθαρίστας του μεταλ συγκροτήματος έκανε αποκάλυψη της νέας του μουσικής προσπάθειας, η οποία θα φέρει το όνομά του, “Kerry King”.

Αν και η ακριβής σύνθεση της μπάντας δεν έχει ανακοινωθεί, φαίνεται πολύ πιθανό να συνεργαστεί και πάλι με τον Paul Bostaph. Ενώ παλαιότερα υπήρχαν φήμες για συμμετοχή του Phil Anselmo από τους , αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η μουσική επιστροφή του King είναι πλέον επίσημη, καθώς ανακοινώθηκε ότι θα παίξει στο φεστιβάλ “”, όπου το συγκρότημά του θα είναι το κύριο σχήμα σε μια από τις σκηνές την πρώτη μέρα, στις 9 Μαΐου.

Από το 2020, άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες για το μέλλον του King μετά τη διάλυση των Slayer. Μετά το τέλος της πορείας του συγκροτήματος, υπέγραψε με την Dean Guitars και αποκάλυψε στο περιοδικό Guitar World ότι η συμφωνία δεν ήταν τυχαία, υπονοώντας μελλοντικές κινήσεις. Επιπλέον, τον Αύγουστο του ίδιου έτους, ανέφερε ότι έχει υλικό για περισσότερους από δύο σόλο δίσκους.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ