ΑρχικήNewsΟ Jeff Loomis αποχωρεί από τους Arch Enemy - Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης...

Ο Jeff Loomis αποχωρεί από τους Arch Enemy – Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του

Ο Jeff Loomis αποχώρησε από τους , όπως ανακοινώθηκε το Σαββατοκύριακο. Τη θέση του στη μπάντα αναλαμβάνει ο Joey Concepcion, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την μπάντα στο παρελθόν. Από τις δηλώσεις φαίνεται ότι η αποχώρηση έγινε σε κλίμα συμφωνίας.

Ο Michael Amott δήλωσε: «Ήταν χαρά για εμάς να έχουμε τον Jeff στους ARCH ENEMY για σχεδόν μια δεκαετία και περάσαμε πραγματικά υπέροχα στις περιοδείες μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Ήμασταν φίλοι πολύ πριν παίξουμε μουσική μαζί και παραμένουμε ακόμα πιο στενοί φίλοι τώρα, κάτι που είναι υπέροχο. Σεβόμαστε ότι βρίσκεται σε έναν τόπο και χρόνο στη ζωή του όπου πρέπει να φύγει από τους ARCH ENEMY και όλοι του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια».

Jeff Loomis πρόσθεσε: «Ο χρόνος μου στους ARCH ENEMY έφτασε στο τέλος του. Πέρασα υπέροχα (9 χρόνια!) παίζοντας και περιοδεύοντας μαζί τους, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μπω σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Εύχομαι στην Alissa, τον Michael, τον Sharlee και τον Daniel τα καλύτερα και τους θεωρώ όλους φίλους για πάντα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το crew που ήταν πάντα ευγενικό μαζί μου. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή τους στο συγκρότημα είναι απίστευτη, και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τις σπουδαίες συναυλίες χωρίς αυτούς. Σας ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και καλή χρονιά».

Ο Loomis εντάχθηκε στους Arch Enemy το 2014, και παρότι ήταν ένας από τους βασικούς συνθέτες των Nevermore, δεν συνέβαλε ποτέ στη δημιουργία των άλμπουμ της σουηδικής μπάντας. 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ