ΑρχικήNewsΟ Jay Weinberg μιλά για την αποχώρησή του από τους Slipknot: "Αυτό...

Ο Jay Weinberg μιλά για την αποχώρησή του από τους Slipknot: “Αυτό δεν είναι το τέλος”

Ο Jay Weinberg έκανε τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από τους Slipknot μέσω μιας εκτενούς δήλωσης. Αν και δεν παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες, αποκαλύπτει την οπτική του για το συμβάν, η οποία μπορεί να μη φαίνεται κομψή μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με το συγκρότημα.

Ενώ οι εμφανίζονταν ζωντανά στο Μεξικό στις 3 Νοεμβρίου, ο Weinberg απολύθηκε με ένα τηλεφώνημα το πρωί της 5ης Νοεμβρίου, λίγο πριν ανακοινωθεί η αποχώρησή του στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης της μπάντας.

Ο Weinberg ανέλαβε τη θέση του ντράμερ των Slipknot το 2014, λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνση του Joey Jordison. Έπαιξε στα τρία επόμενα άλμπουμ του συγκροτήματος, με το πιο πρόσφατο να είναι το “The End, So Far” του 2022. Παρά το δύσκολο ρόλο που ανέλαβε, κέρδισε την παγκόσμια αναγνώριση για τη συμβολή και τις δεξιότητες του στο παίξιμο των ντραμς.

Αναλυτικά η δήλωση του Jay Weinberg:

Μερικές φορές αναρωτιέμαι πώς θα ήταν να γύριζα το χρόνο πίσω και να έβλεπα τον 10χρονο εαυτό μου που είχε ερωτευτεί μία νέα μουσική, ένα συναρπαστικό ήχο και μία κουλτούρα και να του πω τα πάντα για τα τελευταία 10 χρόνια που έζησα.

Ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές, θα ήθελα να πιστεύω ότι θα ενθουσιαζόταν με την περιπέτεια που μου επιφύλασσε το μέλλον. Ράγισε η καρδιά μου και δεν περίμενα με τίποτα να ακούσω αυτά που άκουσα στο τηλεφώνημα που έλαβα το πρωί της 5ης Νοεμβρίου, τα νέα τα μάθατε και εσείς μετά από λίγα λεπτά.

Ωστόσο, είμαι πραγματικά ευγνώμων για την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης που έλαβα από αυτήν την απίστευτη κοινότητα που θεωρώ ότι είναι το δημιουργικό και καλλιτεχνικό μου σπίτι! Αυτό δεν είναι το τέλος του ταξιδιού που ονειρευόμουν και δεσμεύτηκα να συνεχίσω! Όμως, παρά τη σύγχυση που βρίσκομαι και τη στενοχώρια μου, υπάρχει κάτι που μου δίνει παρηγοριά.

Για πολλούς από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, πριν από 10 χρόνια, δεν ήμασταν ακόμη γνωστοί. Και τώρα  είμαστε. Για αυτό, είμαι ευγνώμων τόσο πολύ που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια… Αγαπώ τα ντραμς. Πάντα θέλω να παίζω. Θα έχω πάντα το ίδιο πάθος για τη μουσική, την τέχνη και τη δημιουργική έκφραση. Τίποτα δεν θα το αλλάξει ποτέ αυτό!

Δεν ξέρω πώς και δεν ξέρω πότε, αλλά ανυπομονώ να συνθέσω δυναμική, παθιασμένη και ζεστή μουσική που θα απολαμβάνουμε ξανά όλοι μαζί. Μέχρι τότε, να ξέρετε ότι ήταν ευτυχία μιας ζωής να περάσουμε τα τελευταία 10 χρόνια μαζί, μοιράζοντας την αγάπη μας για αυτήν την ιδιαίτερη γωνιά του κόσμου, της μουσικής και της τέχνης.

Αυτό δεν είναι αποχαιρετισμός και είμαι ενθουσιασμένος να ανακαλύψω τι μας κρύβει το μέλλον. Σας ευχαριστώ!

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ