ΑρχικήNewsΟ Jack Black δηλώνει πανέτοιμος για την επιστροφή του School of Rock...

Ο Jack Black δηλώνει πανέτοιμος για την επιστροφή του School of Rock στην μεγάλη οθόνη!

Ο Jack Black εκφράζει τον ενθουσιασμό του για τη δημιουργία για μια συνέχεια της ταινίας , που θα φέρει τον τίτλο “School of Rock 2: Electric Boogaloo”.

Ο γνωστός ηθοποιός και μέλος των φαίνεται ενθουσιασμένος να ενσαρκώσει και πάλι τον Dewey Finn, τον ρόλο που υποδύθηκε στον πρώτο κύκλο, αλλά τονίζει την ανάγκη να εμπλακεί ο Mike White, ο πρωτότυπος σεναριογράφος και δημιουργός του White Lotus, στην παραγωγή.

“«Ο Mike White έγραψε το πρώτο και είναι μια ιδιοφυία», δήλωσε ο Jack Black. «Θα πρέπει να έχουμε ξανά τον Mike White στο παιχνίδι. Όμως είναι πολύ απασχολημένος τώρα με το White Lotus, την καλύτερη τηλεοπτική σειρά»”.

Παράλληλα, ο Jack Black συνεχίζει την καριέρα του με τη συμμετοχή του στη φωνητική ηθοποιία της ταινίας The Super Mario Bros. Movie και του Kung Fu Panda 4, καθώς και την εμφάνισή του στην κινηματογραφική διασκευή του Borderlands.

Από την πρώτη κυκλοφορία του το 2003, το School of Rock έχει κερδίσει την ετικέτα της cult παραγωγής, έχοντας αποκτήσει σειρά στο Nickelodeon και θεατρική παράσταση στο Broadway.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα βρει ξανά το δρόμο του προς τη μεγάλη οθόνη.


 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ