ΑρχικήNewsO Hansi Kürsch των Blind Guardian απαντά στο γεγονός ότι κανένα μέλος...

O Hansi Kürsch των Blind Guardian απαντά στο γεγονός ότι κανένα μέλος της μπάντας δεν έχει tattoo

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο frontman των , Hansi Kürsch απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το γεγονός πως κανένα μέλος του group δεν έχει tattoos, όπως συνηθίζεται στο χώρο.

Η απάντησή του: “Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση τυπικοί. Αυτό που κάνουμε το κάνουμε με πάθος, και τα τατουάζ δεν άρεσαν ποτέ σε κανέναν από εμάς. Δεν είμαστε κατά των τατουάζ, αλλά δεν θα μας ταίριαζαν. Για παράδειγμα, εγώ έχω πολύ λεπτά χέρια οπότε το τατουάζ δε θα έδειχνε καλά, οπότε δεν χρειάζεται. Και τα άλλα παιδια στο group σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Αλλά και πάλι, είναι επίσης θέμα της περιοχής από την οποία κατάγεσαι. Δεν ταυτίζομαι με τα τατουάζ. Βλέπω πολλούς ανθρώπους να έχουν τατουάζ και λέω, “Εντάξει, είναι μόδα”. Δεν είναι αυτό που υποτίθεται ότι είναι τα τατουάζ. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να κάνω ένα τατουάζ γιατί δεν είναι η ιδεολογία μου, δεν είναι ο τρόπος σκέψης μου».

Δείτε τη συνέντευξη παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε πως οι Blind Guardian, επιστρέφουν στην Αθήνα για μία σπουδαία βραδιά, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 στο Floyd και την επόμενη μέρα Κυριακή 8 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal.

Πηγή

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ