ΑρχικήΣυναυλίεςO Glenn Hughes Live Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Μάιο, δύο βραδιές...

O Glenn Hughes Live Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Μάιο, δύο βραδιές με τους ύμνους των Deep Purple

Ο Glenn Hughes, πρώην μπασίστας και τραγουδιστής των Deep Purple, γνωστός σε εκατομμύρια ανθρώπους ως η “Φωνή του Ροκ”, μέλος του Rock and Roll Hall of Fame, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το “Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live – Celebrating the 50th Anniversary of the album BURN”. Ο Glenn θα ερμηνεύσει όλα τα τραγούδια από το θρυλικό άλμπουμ των Deep Purple “BURN” μαζί με άλλα κλασικά τραγούδια των Deep Purple. Πιο συγκεκριμένα ο θρυλικός Glenn Hughes θα εμφανιστεί στις 24 Μάϊου στο Floyd (Αθήνα) και στις 25 Μάϊου στο Principal (Θεσσαλονίκη) με την προπώληση των εισιτηρίων να έχει ξεκινήσει από τα 36 Ευρώ (early birds).

glennhughes

Η μπάντα του Glenn θα αποτελείται από τους Soren Andersen (κιθάρα), Ash Sheehan (τύμπανα) και Bob Fridzema (πλήκτρα).

“Πριν από 50 χρόνια, το καλοκαίρι του 1973, το άλμπουμ BURN των Deep Purple γράφτηκε στο κάστρο Clearwell στο The Forrest of Dean, στο Gloucestershire”, θυμάται ο Glenn. “Ηχογραφήθηκε τον Οκτώβριο στο Μοντρέ της Ελβετίας”.

Συνεχίζει ο Hughes: “Γίναμε όλοι ένα σε αυτό το αιωνόβιο κάστρο στην εξοχή του Ηνωμένου Βασιλείου, αισθανόμασταν σαν οι Deep να ήταν μια νέα μπάντα, με τον David (Coverdale) και εμένα ως νέα μέλη, ανυπομονούσαμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε νέα τραγούδια. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, σε ένα τόσο καταπληκτικό περιβάλλον”.

“Όλα τα τραγούδια στο Burn γράφτηκαν στο υπόγειο, κάτω από τη μεγάλη αίθουσα. Δουλεύαμε πάνω σε ένα νέο τραγούδι κάθε μέρα, και είχαμε μεγάλη έμπνευση. Ο David και εγώ σκεφτόμασταν φωνητικές μελωδίες που αργότερα θα είχαν στίχους. Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες”.

“Το ομώνυμο κομμάτι ήταν το τελευταίο τραγούδι που γράφτηκε. Γυρίσαμε από την pub και συνέβη κάτι μαγικό”.

Και καταλήγει ο Hughes: “Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε το BURN, και ανυπομονώ πραγματικά να σας δω”.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ