ΑρχικήNewsΟ Geezer Butler δηλώνει ότι δεν θα ξανά συνεργαστεί με τον Rick...

Ο Geezer Butler δηλώνει ότι δεν θα ξανά συνεργαστεί με τον Rick Rubin μετά τον τελευταίο δίσκο των Black Sabbath

Ο εκφράζει εκ νέου την δυσαρέσκειά του για τον παραγωγό Rick Rubin σχετικά με την τελευταία δουλειά των , το “13”, όπου ο Osbourne επιστρέφει στα φωνητικά για πρώτη φορά από το “Never say die” του 1978.

Σε μια συζήτηση με το BraveWords, ο μπασίστας αναφέρθηκε στην πολύχρονη και επίπονη διαδικασία δημιουργίας του δίσκου, εκφράζοντας τη λύπη του για την απώλεια της αυθορμητισμού και της αυθεντικότητας, τονίζοντας ότι αυτό έχασε τη σύγκριση με τα παλιότερα άλμπουμ του συγκροτήματος.

«Πιστεύω ότι χάνεις τον αυθορμητισμό και την αίσθηση των πραγμάτων. Με το άλμπουμ “13”, χρειάστηκε μια αιωνιότητα. Κάποια τμήματα ήταν υπέροχα, αλλά άλλα όχι τόσο», ανέφερε.

Ο Butler συμπλήρωσε ότι ο μακρύς χρόνος παραγωγής έδωσε την εντύπωση ότι η μουσική ήταν βεβιασμένη και έλλειψη της φρεσκάδας που χαρακτήριζε τα παλαιότερα άλμπουμ της δεκαετίας του '70, ή το “Heaven and Hell” που απόλαυσε ιδιαίτερα.

Όσον αφορά την πιθανότητα να συνεργαστεί ξανά με τον Rick Rubin, η απάντηση του Butler ήταν κατηγορηματική: “Όχι. Αυτός σίγουρα δεν θα δουλέψει ποτέ ξανά μαζί μου. Ούτε με τον Tony. Ο Tony ήταν απίστευτα απογοητευμένος μαζί του. Ο Tony πήρε μερικά από τα master tapes και τα επεξεργάστηκε ξανά.”

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ