ΑρχικήNewsO frontman των Blur, Damon Albarn στράφηκε εναντίον των Rolling Stones

O frontman των Blur, Damon Albarn στράφηκε εναντίον των Rolling Stones

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο “Les Inrockuptibles”, ο Damon Albarn καταφέρθηκε εναντίον των και του νέου τους δίσκου, “Hackney Diamonds”. Ο frontman των και ιθύνων νους των Gorillaz σχολίασε δηκτικά τους τρόπους προώθησης της δισκογραφικής επιστροφής των Stones:

«Με ενόχλησε πολύ που ήρθαν στο Hackney Empire. Η οικογένειά μου ζεί στην περιοχή και εκνευρίστηκε με τον τρόπο που εμφανίστηκαν. Δεν είχαν δουλειά εδώ πέρα. Δεν έκαναν ποτέ τίποτα για το Hackney, δεν έπαιξαν ποτέ εδώ, δεν προσέφεραν κάτι, τίποτα. Απλά εμφανίστηκαν. Βλακείες.

Άκουσα και το νέο τους τραγούδι και είδα και το video clip (σ.σ. για το “Angry”), που τους εμφάνιζε σε διάφορες φάσεις της καριέρας τους στις μεγάλες μαρκίζες στους δρόμους. Και αυτή η νεαρή γυναίκα που πρωταγωνιστούσε, αντικειμενοποιήθηκε. Τι στο καλό είναι όλο αυτό; Μου φαίνεται τελείως ασυνάρτητο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα κάτι παρόμοιο. Έχω κάνει στην ζωή μου πολλά διαφορετικά πράγματα, αυτοί όμως ήταν πάντα οι Rolling Stones. Μου αρέσει η ιδέα του να αφοσιώνεσαι σε κάτι, αλλά η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει χειρότεροι. Φτιάχνουν συνεχώς την ίδια ακριβώς μουσική αλλά χειρότερη. Δεν μπορεί να υπάρχει ευχαρίστηση σε κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ