ΑρχικήNewsO Dave Mustaine εξηγεί γιατί το κόστος των εισιτηρίων στις συναυλίες αυξάνεται

O Dave Mustaine εξηγεί γιατί το κόστος των εισιτηρίων στις συναυλίες αυξάνεται

Σε συνέντευξή στο The SDR Show ο , ηγέτης των , αποκαλύπτει τις προκλήσεις και το υψηλό κόστος που συνοδεύει τις ζωντανές εμφανίσεις ενός διάσημου συγκροτήματος.

Ο Mustaine επισημαίνει τον αριθμό των ατόμων που εργάζονται πίσω από τις σκηνές – από τεχνικούς φωτισμού και ήχου μέχρι το προσωπικό που διαχειρίζεται τις μεταφορές και το φαγητό – αποκαλύπτοντας ένα σύνθετο δίκτυο ανθρώπων που είναι απαραίτητο για τη διεξαγωγή κάθε συναυλίας.

Επιπλέον, αναφέρει την απογοήτευσή του από την αντίληψη του κοινού για το κόστος των εισιτηρίων, τονίζοντας την αναγκαιότητα αυτών των υψηλών τιμών για την κάλυψη των αυξημένων εξόδων.

Η συνέντευξη αυτή ρίχνει φως στις όχι και τόσο γνωστές πτυχές της διοργάνωσης μεγάλων μουσικών εκδηλώσεων, αποκαλύπτοντας το βάρος που επωμίζονται οι καλλιτέχνες και οι ομάδες τους για να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στους θαυμαστές τους.

Συγκεκριμένα ο Dave Mustaine δήλωσε:

«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχουμε πολλούς ανθρώπους, που είτε εργάζονται, είτε δεν εργάζονται, πληρώνονται σε καθημερινή βάση. Για εμάς, είναι πολύς κόσμος. Έχουμε έναν άνθρωπο τα φώτα, έναν ηχολήπτη, έναν άνθρωπο για τα monitor και μετά πάμε σε όσους είναι από πίσω. Έχουμε ένα σωρό ανθρώπους εκεί πάνω.  Έχουμε άνθρωπο για τα ντραμς, για την κιθάρα, για το μπάσο και άλλον έναν για τα monitot. Υπάρχουν οι οδηγοί λεωφορείων, οι οδηγοί φορτηγών, οι τροφοδότες, όλα αυτά. Και μετά υπάρχουν όλα τα ξενοδοχεία, όλα τα χρήματα για να κλείσουμε τα δωμάτια του ξενοδοχείου, για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Και μετά είναι και το φαγητό. Έτσι το κόστος συνεχίζει να ανεβαίνει και να ανεβαίνει και να ανεβαίνει».

Και πρόσθεσε: «Πολλοί άνθρωποι, κοιτάζουν την τιμή του εισιτηρίου και σκέφτονται, “Φίλε, δεν πληρώνω 75 δολάρια για να πάω να δω αυτούς τους τύπους”. Και με λύπη λέω ότι ακόμα κι αν είχες μια επιλογή στο θέμα, έτσι έχουν τα πράγματα σήμερα αν θέλεις να δεις ένα συγκρότημα ζωντανά. Γιατί απλά δεν μπορείς πια να φτάσεις από το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς να ξοδέψεις πολλά λεφτά».

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ