ΑρχικήNewsΟ Bruce Dickinson σχολιάζει το επεισόδιο με το καπνογόνο στο OAKA: «Έχασα...

Ο Bruce Dickinson σχολιάζει το επεισόδιο με το καπνογόνο στο OAKA: «Έχασα την ψυχραιμία μου»

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο RockHard Greece, ο από τους σχολίασε το επεισόδιο με το καπνογόνο που συνέβη στην συναυλία στο OAKA το καλοκαίρι του 2022.

Συγκεκριμένα, κατά την εκτέλεση του τραγουδιού “Number of the Beast”, και ενώ ήταν αναμμένα καπνογόνα, ο Dickinson διέκοψε το τραγούδι, εκφράζοντας έντονα τη δυσαρέσκειά του προς τον φίλαθλο που κρατούσε ένα από αυτά, χρησιμοποιώντας έντονο λεξιλόγιο: «Α c*nt with a f*cking flare.  I'm gonna sing. You f*cking cocksucker. You greek c*nt. I'm gonna f*cking sing. F*ck you».

Έπειτα από αυτό, αποχώρησε για λίγο από τη σκηνή, επιστρέφοντας αργότερα αλλά δείχνοντας ξεκάθαρα την απογοήτευσή του, συνεχίζοντας να αντιμετωπίζει τον φίλαθλο με επικριτικές χειρονομίες. Το περιστατικό αυτό κέρδισε παγκόσμια προσοχή, με το βίντεο να κυκλοφορεί ευρέως και τη φράση «greek c*nt» να γίνεται συχνό σχόλιο.

Ο Dickinson αναγνώρισε ότι έχασε την ψυχραιμία του και ότι δεν θα έπρεπε να έχει χρησιμοποιήσει την έκφραση «greek c*nt», αλλά σκέτο «c*unt». Εξήγησε την αντίδρασή του λέγοντας:

«Απλώς έχασα την ψυχραιμία μου. Αυτή η δραστηριότητα που κάνει μια πολύ, πολύ μικρή μειοψηφία ανθρώπων είναι τόσο εγωιστική και τόσο ενοχλητική. Νομίζουν ότι είναι πολύ ωραίο. Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για το συγκρότημα. Δεν έχει να κάνει με το κοινό. Είναι να τραβούν την προσοχή μόνο στον εαυτό τους και να βλάπτουν τους ανθρώπους γύρω τους με αυτό το πράγμα, αυτό το εξαιρετικά τοξικό πράγμα που πετάει τριγύρω. Φυσικά, εάν τυχαίνει να είστε ασθματικός, εάν δεν είχατε πνευμονικές παθήσεις, «Α, δεν μας νοιάζει. Απλώς θα γεμίσουμε το μέρος με καπνό, “γιατί με κάνει να νιώθω σημαντικός”, είναι η στάση τους. Απλώς με ενοχλεί. Τέλος πάντων, ναι, έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν έπρεπε να τον έλεγα “greek c*nt” αλλά σκέτο “c*nt”».

Παρά το περιστατικό αυτό, ο Dickinson ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για μια νέα εμφάνιση, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του Release Athens, παρέα με τους και τους , αφήνοντας πίσω τα γεγονότα του 2022.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Dickinson στο Rock Hard εδώ.


 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ