ΑρχικήNewsΟ Bruce Dickinson απαντάει κατά ποσό υπάρχει δημοκρατία μέσα στους Iron Maiden

Ο Bruce Dickinson απαντάει κατά ποσό υπάρχει δημοκρατία μέσα στους Iron Maiden

Σε μια πρόσφατη εμφάνιση στη βραζιλιάνικη τηλεοπτική εκπομπή “Conversa Com Bial”, ο συζήτησε για την ύπαρξη δημοκρατίας μέσα στο συγκρότημα των .

«Ε, τελικά δεν μπορείς να έχεις δημοκρατία σε μια ομάδα. Μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι δημοκρατία. Πρέπει να έχεις έναν προπονητή, πρέπει να έχεις έναν αρχηγό, πρέπει να έχεις ένα σχέδιο παιχνιδιού και οι άνθρωποι πρέπει να τηρούν το σχέδιο παιχνιδιού.

Τώρα, μπορεί να διαφωνείς, να κάνεις συζητήσεις και να έχεις επιχειρήματα, γιατί όταν είσαι παθιασμένος με κάτι, έχεις επιχειρήματα. Αλλά μερικές φορές μπορεί να υπάρξουν τομείς όπου ο προπονητής θα πει: “Ξέρετε κάτι; Δεν είμαι υπεύθυνος για το τμήμα φυσιοθεραπείας.

Αν ο υπεύθυνος του τμήματος φυσιοθεραπείας μου πει ότι πρέπει όλοι να κάνουν αυτό, αυτό, αυτό, αυτό, τότε αυτό θα κάνουμε”. Έτσι, με τους Maiden, μοιράζουμε τα πράγματα και τα πράγματα φαίνεται να λειτουργούν αρκετά φυσικά τώρα, οργανικά.

Όπως, αν ο Steve θέλει σαν τρελός να κάνει κάτι μουσικά, εγώ θα πω «εντάξει». Οπότε, εγώ και ο Adrian θα γράψουμε πράγματα, και αν ταιριάζει, τέλεια, αν όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Έτσι, ζούμε ο ένας με τον άλλον. Είναι αρκετά cool.

Μαθαίνουμε να είμαστε ανεκτικοί ο ένας με τον άλλον, βασικά, γιατί δεν είμαστε ίδιοι. Όλοι έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα, όλοι έχουμε ελαφρώς διαφορετικές συμπεριφορές. Γίναμε συγκρότημα. Δεν γνωρίζαμε όλοι ο ένας τον άλλον από την παιδική μας ηλικία ή κάτι τέτοιο.

Έτσι, πιθανόν να μην είχα γνωρίσει ποτέ τον αν δεν ήμουν ο τραγουδιστής των Iron Maiden. Δεν θα είχα γνωρίσει ποτέ τον Nicko McBrain αν δεν ήταν ο ντράμερ. Αλλά μεγαλώσαμε όλοι μαζί και καταλήξαμε να είμαστε ένα είδος οικογένειας, επειδή ανεχόμαστε ο ένας τον άλλον, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη παρακάτω

μεταγραφή συνέντευξης rockpages.gr

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ