ΑρχικήNewsΟ Blaze Bayley αποκαλύπτει ότι του στοίχησε η αποχώρηση από τους Iron...

Ο Blaze Bayley αποκαλύπτει ότι του στοίχησε η αποχώρηση από τους Iron Maiden

Στο πρόσφατο τεύχος του βρετανικού περιοδικού , παρουσιάζεται μια εκτενής συνέντευξη του , όπου εξιστορεί την πορεία της καριέρας του. Ο Bayley αναφέρεται στις αρνητικές κριτικές που έλαβε όταν αντικατέστησε τον στους .

Ο Blaze Bayley εκφράζει ειλικρινά την άποψή του λέγοντας: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Ο Bruce Dickinson αποτελούσε το πρότυπο για το πως πρέπει να είναι o frontman μίας heavy metal μπάντας. Είναι ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές όλων των εποχών, μόλις έφυγε από την αγαπημένη σου μπάντα και τη θέση του πήρε ένας… ηλίθιος από το Tamworth; Πολλοί οπαδοί με μισούσαν μόνο και μόνο για αυτό. Υπάρχει ακόμα κόσμος που δεν με συμπαθεί και υπάρχουν κάποιοι που δεν άκουσαν ποτέ τις δουλειές μας, αλλά απλά με μισούν επειδή δεν είμαι ο Bruce».

Επίσης, μιλάει για την εμπειρία του μετά την αποχώρησή του από τη μπάντα, διηγούμενος τις συναισθηματικές αντιδράσεις του: «Ήταν φρικτό. Τη μία στιγμή ήμουν ψύχραιμος και έκανα όλα αυτά τα σχέδια για τη σόλο καριέρα μου. Θα επέστρεφα με ένα νέο πρότζεκτ και θα χρησιμοποιούσα όλα όσα έμαθα από τους Maiden και από τη σύνθεση τραγουδιών με τους τους τύπους και θα είναι απίστευτο. Και μετά από μερικές ώρες, έβαζα τα κλάματα. Δεν μπορούσα να το πω εκείνη τη στιγμή, αλλά καταστράφηκα».

Τέλος, στη συνέντευξη αναφέρεται στην πρώτη φορά που άκουσε το άλμπουμ “Brave New World” των Iron Maiden μετά την επιστροφή του Dickinson: «Το άκουσα και θα παραδεχτώ ότι έκλαψα πολύ. Είναι ένα πολύ καλό άλμπουμ, αλλά ήξερα ότι αν τα πράγματα είχαν πάει διαφορετικά, θα ήμουν εγώ αυτός που θα δούλευε με το συγκρότημα σε μερικά από αυτά τα τραγούδια. Υπήρχε αυτή η αίσθηση της μεγάλης απώλειας που με χτύπησε πολύ σκληρά».

Με πληροφορίες από το Roxx.gr

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ