ΑρχικήNewsΟ Axl Rose των Guns N’ Roses κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Ο Axl Rose των Guns N’ Roses κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Σε ένα σοκαριστικό νομικό γεγονός, η πρώην μοντέλο Sheila Kennedy κατέθεσε μήνυση εναντίον του frontman των Guns N’ Roses, Axl Rose, κατηγορώντας τον για βίαιη σεξουαλική επίθεση που συνέβη το 1989.

Η μήνυση, κατατεθείσα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ζωγραφίζει ένα τρομακτικό πορτρέτο του υποτιθέμενου περιστατικού, με την Kennedy να ζητάει αποζημίωση για επίθεση, εσκεμμένη πρόκληση συναισθηματικού πόνου και βίαιης φύσης πράξεις κατά του φύλου.

Η μήνυση υποστηρίζει ότι η Kennedy, τότε 26 ετών, και ο Rose, τότε 27, συναντήθηκαν πρώτη φορά σε ένα νυχτερινό κέντρο της Νέας Υόρκης. Ο Rose προσκάλεσε την Kennedy στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, αλλά η βραδιά πήρε μια σκοτεινή τροπή, σύμφωνα με το νομικό έγγραφο. Αρχικά υπήρξε ένα συναινετικό φιλί, αλλά η κατάσταση εξελίχθηκε αργότερα τη νύχτα σε υποτιθέμενες βίαιες συναντήσεις που η Kennedy δεν συνέκρινε.

H Kennedy ισχυρίζεται ότι έφυγε από το δωμάτιο της Ρόουζ για να αναζητήσει καταφύγιο σε μια φίλη της, αλλά ο Rose, επιδεικνύοντας επιθετική συμπεριφορά, εμπόδισε την έξοδό της και την υπέβαλε σε σωματική βία. Η μήνυση περιγράφει μια ανησυχητική σειρά γεγονότων, συμπεριλαμβανομένου του Rose να την σέρνει από τα μαλλιά και να την ακινητοποιεί βίαια.

Η αγωγή επίσης αναφέρεται στον υποτιθέμενο ιστορικό κακοποίησης του Rose, καθώς αναφέρει προηγούμενες καταγγελίες από πρώην συντρόφους του και ένα περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης το 1985. Η μήνυση υποστηρίζει ότι η Kennedy υπέστη συμπτώματα παρόμοια με PTSD, αγωνία και κατάθλιψη ως αποτέλεσμα της επίθεσης, και ότι η καριέρα της διακυβεύτηκε.

Ως αντίδραση, ο δικηγόρος του Rose, Alan S. Gutman, εξέδωσε μια δήλωση αρνούμενος με επιμονή τις κατηγορίες, περιγράφοντάς τις ως “φανταστικές καταγγελίες“. Ο Gutman εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η υπόθεση θα λυθεί υπέρ του Rose.

Αυτή η νομική ενέργεια προστίθεται στον αυξανόμενο αριθμό νομικών ενεργειών εναντίον υψηλού προφίλ προσώπων στον χώρο της ψυχαγωγίας, φωτίζοντας θέματα κακοποίησης και ανάκρισης που απαιτούν επιστημονική προσοχή και δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ