ΑρχικήΣυναυλίεςΟ Ara Malikian το καλοκαίρι του 2024 για μια συναυλία στα πλαίσια...

Ο Ara Malikian το καλοκαίρι του 2024 για μια συναυλία στα πλαίσια του Rockwave Festival

Η Xlalala ανακοίνωσε ότι ο , ο διάσημος βιολιστής από τον Λίβανο, θα εμφανιστεί στην Αθήνα στις 25 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του επερχόμενου καλοκαιριού.

Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι οι εκδηλώσεις Rockwave Nights θα λάβουν χώρα, εκτός απρόοπτων συνθηκών, στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων, ανατρέξτε στις παρακάτω οδηγίες.


Ακολουθεί δελτίο τύπου

X LALALA Presents:

Ara Malikian

25 Ioυνίου 2024

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού – Αθήνα

O βασιλιάς του βιολιού στην Αθήνα

O βιρτουόζος βιολονίστας και το κοσμοπολίτικο βιολί του ταξιδεύουν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 25 Ιουνίου 2024 κουβαλώντας μουσικές αφηγήσεις υπό τους ήχους ενός παθιασμένου βιολιού.

Μέσα στο χάος του εμφυλίου πολέμου του Λιβάνου, ο Ara Malikian συνειδητοποίησε ότι, με δάσκαλο τον πατέρα του και μαθαίνοντας να παίζει τo βιολί που ανήκε στον παππού του, είχε βρει τρόπο να παραμείνει ριζωμένος, λαμβάνοντας όσο ήταν ακόμη παιδί τα αναγκαία εφόδια, ώστε αργότερα να αναλάβει τη νομαδική ζωή ενός μουσικού.

Το αγόρι ιδιοφυΐα με το αστείρευτο ταλέντο και τη δίψα για μουσική που έγινε διεθνής σταρ δηλώνει ταπεινά ότι επέλεξε αυτή τη δουλειά για να είναι στη σκηνή και να μοιράζεται μαζί με τον κόσμο τη μουσική και, κατά συνέπεια, την ευτυχία.

Το βιολί, ως κινητήρια δύναμη εξιστόρησης των σταθμών της ζωής του, ενώνει κλασικές μουσικές δομές με μεσογειακούς ήχους και Αρμένικες λαϊκές μελωδίες με ισχυρές δόσεις ροκ και ποπ ηχοχρώματος.

Η αποστολή του Ara Malikian είναι ξεκάθαρη:

Nα φέρει τη μουσική σε όλο το κοινό, τόσο την κλασική όσο και την πιο μοντέρνα, δημοφιλή μουσική.

Αφομοίωσε τη μουσική πολιτισμών της Μέσης Ανατολής, της Κεντρικής Ευρώπης, της Αργεντινής, της Ισπανίας, δημιουργώντας μια πολύ προσωπική μουσική γλώσσα με τη δεξιοτεχνία και την εκφραστικότητα της μεγάλης ευρωπαϊκής παράδοσης.

Μέλη της αποστολής του θα είναι όλοι όσοι βρεθούν κοντά του στις 25 Ιουνίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού για να μοιραστούν μαζί του ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδιΤα εισιτήρια ξεκινούν από τα 49,50 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε online ΕΔΩ

Ara Malikian Θέατρο Λυκαβηττού

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ