ΑρχικήNewsNightwish: Σταματούν τις συναυλίες για τα επόμενα 2-3 χρόνια

Nightwish: Σταματούν τις συναυλίες για τα επόμενα 2-3 χρόνια

Ο ντράμερ των , Kai Hahto, προανήγγειλε μια πιθανή αποχή δύο ή τριών ετών από τις συναυλίες του συγκροτήματος. Σε συνέντευξή του στο Chaoszine, μίλησε για την επερχόμενη σόλο συναυλία του στο Ελσίνκι, όπου θα παίξει κομμάτια από διάφορες μπάντες που έχει συνεργαστεί, όπως Nightwish, Wintersun, Swallow the Sun, και Auri.

Αναφερόμενος στο μέλλον των σόλο εμφανίσεων του, είπε ότι θα αποφασίσει μετά την εμφάνιση στο Ελσίνκι. Σχετικά με τους Nightwish, ανέφερε ότι το επόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά και θα παίξουν κάποια κομμάτια από αυτό ζωντανά, αν και δεν προβλέπονται νέες εμφανίσεις για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα ανέφερε:
“(Ερ. : Σκοπεύετε να παίξετε και άλλες σόλο παραστάσεις -αναφερόμενος στη σόλο παράσταση του Hahto που θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου- ή αυτή θα είναι η μοναδική?)
Kai Hahto: Το είχα σκεφτεί, αλλά ας παίξουμε πρώτα αυτήν την επερχόμενη παράσταση και μετά να δούμε αν υπάρχει ζήτηση να παίξω περισσότερο. Πιθανότατα θα την βιντεοσκοπήσουμε για να δούμε πώς πήγε. Αν πάει καλά, θα μπορούσα να παίξω ενα-δυο σόου ακόμα φέτος. Θα ήταν ωραίο, καθώς το επόμενο άλμπουμ των Nightwish θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον χρόνο, να παίξουμε ίσως μερικά νέα τραγούδια από αυτό το άλμπουμ ζωντανά, καθώς αυτή τη στιγμή, από ότι φαίνεται δεν θα υπάρξουν νέες εμφανίσεις των Nightwish στα επόμενα δύο ή τρία χρόνια.”

Τέλος, υπενθύμισε ότι τον περασμένο Απρίλιο, οι Nightwish είχαν ανακοινώσει ότι δεν θα πραγματοποιήσουν live εμφανίσεις στο άμεσο μέλλον και ότι δεν θα έκαναν περιοδεία για τον επόμενο δίσκο τους, που αναμένεται τέλη του 2024, λόγω προσωπικών αποφάσεων που δεν σχετίζονται με την εγκυμοσύνη της Floor ή άλλα projects των μελών.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ