Ξεκίνησε η προπώληση για το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός και πάρτι της χρονιάς. Μαγικές διακοπές και κατασκήνωση δίπλα στο ποτάμι με ζωντανή μουσική, κέφι, και ατελείωτο χορό μέχρι τις πρωινές ώρες. Σας περιμένουμε και φέτος, στην 44η έκδοση του River Party, για να δημιουργήσουμε αναμνήσεις και να γράψουμε ιστορία.

Το line-up θα ανακοινωθεί σύντομα, και μπορούμε να σας πούμε πως είναι το καλύτερο που έχει γίνει ποτέ. Το κόστος του εισιτηρίου για όλες τις εκδηλώσεις ξεκινάει από μόλις 35 Ευρώ (τα πρώτα 300)! Η προπώληση ξεκινάει 1η Μαρτίου 2024 και ώρα 11.00

Όσοι επιθυμούν να κατασκηνώσουν, μπορούν να έρθουν από την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024 μετά τη 13.00 χωρίς εξτρά χρέωση. Θα υπάρξουν μουσικά events, DJ’s και πολλά άλλα για εκείνη τη μέρα.

Για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού και για την σωστή οργάνωση και λειτουργία του κάμπινγκ, φέτος θα πρέπει να δηλώσετε το αντίσκηνό σας, 2  έως 4 ατόμων, ακολουθώντας αυτό το link.

Οι εκδρομές θα ανακοινωθούν σύντομα. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας τώρα σε προνομιακή τιμή και να δηλώσετε συμμετοχή σε εκδρομή αργότερα.

Φεστιβάλ πολλά, το River Party όμως είναι ένα!

Ραντεβού στο Ποτάμι!

River Party Reboot Νεστόριο Καστοριάς 2024


nestorio river party 1 nestorio river party 2 nestorio river party 3 nestorio river party 4 nestorio river party 5 nestorio river party 6 nestorio river party 7 nestorio river party 8 nestorio river party 9