ΑρχικήNewsΝέο single για τους Amon Amarth, ακούστε το “Heidrun”

Νέο single για τους Amon Amarth, ακούστε το “Heidrun”

Οι  μοιράστηκαν με το κοινό το νέο video clip για το single “Heidrun” από την τελευταία τους κυκλοφορία “The Great Heathen Army“.

Η Heidrun, ήταν μια κατσίκα της σκανδιναβικής μυθολογίας της οποίας το γάλα έπιναν οι πολεμιστές της Valhalla κάθε βράδυ. Ο frontman του συγκροτήματος Johan Hegg αναφέρει ότι είναι η κατσίκα που στέκεται στην οροφή της Valhalla και τρώει το φύλλο του μεγάλου δέντρου Lärad. Το γάλα που δίνει είναι το “μέλι” που πίνουν οι πολεμιστές. Οι στίχοι του τραγουδιού αφορούν τόσο τους Βίκινγκς που ταξιδεύουν στον κόσμο, αλλά και μεταφορικά το τι σημαίνει να είσαι ένας περιοδεύων μουσικός.

Η κατσίκα της Νορβηγικής μυθολογίας θα κυκλοφορήσει και σε ψηφιακό EP 4 κομματιών που περιλαμβάνει ένα νέο remix του κομματιού, δύο live bonus κομμάτια και φυσικά μια έκδοση “goat remix” με πραγματικά φωνητικά κατσίκας!

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη “The Great Heathen Tour” στα τέλη του περασμένου έτους, η επιδρομή των AMON AMARTH συνεχίζεται… Αυτή τη φορά εισβάλλουν στις ακτές των ΗΠΑ κι έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με τους . Έχουν όμως και δυο πολύ ξεχωριστές headline εμφανίσεις! Η μια στην Νεμπράσκα στις 10 Αυγούστου με τους CREEPING DEATH και τους 200 STAB WOUNDS και η άλλη στην Καλιφόρνια στις 9 Σεπτεμβρίου με τους GATECREEPER.

Amon Amarth - Heidrun

Digital Single Track Listing:
01. Heidrun (2023 Remix)
02. Heidrun (live at Graspop Metal Meeting, 2023)
03. Put Your Back Into The Oar (live at Hellfest, 2023)
04. Heidrun (Goat Remix)

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ