ΑρχικήNewsΝέο official music video για το single “Alter Nation” από τους Hellpass

Νέο official music video για το single “Alter Nation” από τους Hellpass

Οι Hellpass είναι ένα Thrash & Heavy Metal συγκρότημα, με βάση την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τα βασικά μέλη (Βασίλης Υάκινθος στα φωνητικά, Άγγελος Μουρατίδης στις κιθάρες, Αλέξανδρος Κολιούσιος στα κρουστά, Νίκος Παρασκευόπουλος στο μπάσο).

Ο ήχος των HellPass αποτελεί μια μίξη επιρροών με heavy metal, doom, αλλά και thrash metal στοιχεία . Μελωδίες της lead κιθάρας αλλά και των φωνητικών βρίσκουν τις ρίζες τους στην Viking & Nordic Folklore.

Στα μέσα του Φεβρουαρίου του 2023 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος, ονόματι ‘Gates of War’, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ετών και αναφέρεται στην παγκόσμια κρίση που βιώνουμε μέχρι σήμερα. Η μουσική παραγωγή και επιμέλεια πραγματοποιήθηκε από την Render Productions και τον sound engineer, κ. Παλαπέλα Ηλία.

Από το album ‘Gates of War’, έχουν δοθεί στο κοινό αρκετά singles όπως το ομώνυμο single και video του album, αλλά και το ‘Fallen Hero’ το οποίο τραβάει τα βλέμματα εδώ από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του!

Με φόρα για το νέο έτος, οι HellPass είναι και πάλι εδώ με το νέο τους official video για το τραγούδι “Alter Nation”, το οποίο μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ