ΑρχικήNewsΝέες Ανακοινώσεις από τον Bruce Dickinson για την Επερχόμενη Περιοδεία και Άλμπουμ

Νέες Ανακοινώσεις από τον Bruce Dickinson για την Επερχόμενη Περιοδεία και Άλμπουμ

Ο , η εμβληματική φωνή των , μοιράστηκε πρόσφατα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη περιοδεία του στη Νότια Αμερική και το Μεξικό, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προωθήσει τον καινούργιο του σόλο δίσκο. Ο νέος δίσκος, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την BMG στις αρχές του 2024, έχει τον τίτλο “The Mandrake Project” και σηματοδοτεί την επανένωση του Dickinson με τον καθ' ώρα μουσικό συνεργάτη και παραγωγό του, Roy “Z” Ramirez.

Διαθέτοντας ήδη μια εντυπωσιακή σόλο καριέρα, αυτό θα είναι το έβδομο στούντιο άλμπουμ του Dickinson, με το προηγούμενο, “Tyranny Of Souls”, να έχει κυκλοφορήσει το 2005.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε, ο Dickinson δίνει περισσότερα στοιχεία για το τι μπορούμε να περιμένουμε από την επερχόμενη περιοδεία και τον νέο δίσκο, τονίζοντας τη συνεργασία με τον Ramirez και το πάθος που διακατέχει όλους τους μουσικούς που συμμετέχουν στο project.

Για να παρακολουθήσετε το πλήρες βίντεο και να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του τι ετοιμάζεται, δείτε τα παρακάτω βίντεο.

The Mandrake Project tour dates

 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ