ΑρχικήΣυναυλίεςIsolert - SunBurst - Thelemite: Νέα ονόματα ανακοίνωσε το Golden R. Festival...

Isolert – SunBurst – Thelemite: Νέα ονόματα ανακοίνωσε το Golden R. Festival 2024

Isolert

Αναμένοντας τις ανακοινώσεις για τον πολυαναμενόμενο τρίτο τους δίσκο -που θα έχουν στις αποσκευές τους-, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προσθήκη των Βολιωτών blacksters Isolert στο roster του Golden R. Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 29-31/08/2024 στην πόλη του Βόλου.

Waiting for the announcements for their long-awaited third album -which they will have in their luggage-, we are pleased to announce the addition of Volos backsters Isolert to the roster of Golden R. Festival, which will take place on 29-31/08/2024 in the city of Volos.

Facebook event: ⫸ https://fb.me/e/4c6nNapoK

Isolert

SunBurst

Στις 14/06/2024 έρχεται η μεγάλη δισκογραφική επιστροφή των Λαρισαίων SunBurst, ημερομηνία κυκλοφορίας του “Manifesto” άλμπουμ τους, το πρώτο single “Hollow Lies” του οποίου μας προετοίμασε για μια πάρα πολύ δυνατή κυκλοφορία. Η μεγάλη συναυλιακή επιστροφή του συγκροτήματος θα γίνει στο φετινό Golden R. Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 29-31/08/2024 στην πόλη του Βόλου. Μία από τις τρεις νύχτες θα έχουμε την τύχη να ακούσουμε τον μοναδικό βιρτουόζο της εξάχορδης αλλά και εφτάχορδης (!!!) θεάς Gus Drax να ξεδιπλώνει το τεράστιο κιθαριστικό του ταλέντο σε διαφορετικούς ήχους, τόσο με τους Suicidal Angels, όσο όμως και τους SunBurst!

SUNBURST

Thelemite

Κι επειδή metal party χωρίς αυτούς δεν νοείται, οι Thelemite δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το φετινό μας metal πάρτυ, ειδικά μετά την κυκλοφορία του πολύ καλού “Survival of the Fittest” τρίτου τους άλμπουμ! Τους υποδεχόμαστε λοιπόν για πρώτη φορά στο roster του Golden R. Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 29-31/08/2024 στην πόλη του Βόλου.

Thelemite

 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ