ΑρχικήNewsMille Petrozza - (Kreator): Το έτος 2023, ο πόλεμος «Θα έπρεπε να...

Mille Petrozza – (Kreator): Το έτος 2023, ο πόλεμος «Θα έπρεπε να είναι ένα πράγμα του παρελθόντος»

Ο Mille Petrozza, τραγουδιστής των , σύμφωνα με το blabbermouth.net συμμετείχε σε μια συνέντευξη με το “Scars And Guitars” podcast, όπου του ζητήθηκε να σχολιάσει την τρέχουσα κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς. Στην απάντησή του, τόνισε την επιθυμία του για έναν κόσμο όπου ο πόλεμος δεν θα είναι επιλογή. Είπε πως βλέπει τα πράγματα από ανθρωπιστική και όχι πολιτική οπτική γωνία.

Όταν ο McKaysmith ρώτησε τον Petrozza για την παγκόσμια κρίση μετανάστευσης, ο Mille ανέφερε ότι η βία δεν πρέπει να είναι επιλογή και ότι οι άνθρωποι πάντα μετακινούνταν από το ένα μέρος στο άλλο. Τόνισε πως πρέπει να είχαμε προχωρήσει περισσότερο ως ανθρωπότητα, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί.

Κυκλοφόρησαν ένα βίντεο για το τραγούδι “Conquer And Destroy” από το τελευταίο τους άλμπουμ “Hate Über Alles”. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και είναι η συνέχεια του “Gods Of Violence” του 2017. Το εξώφυλλο του δίσκου δημιουργήθηκε από τον Eliran Kantor και αποτελεί το πρώτο άλμπουμ των KREATOR με τον νέο μπασίστα τους, Frédéric Leclercq.

Οι KREATOR είχαν κυκλοφορήσει ένα single το 2020 με τίτλο “666 – World Divided” και έπαιξαν την πρώτη τους συναυλία με τον Leclercq το 2019 στο Santiago, Chile. Πριν ενταχθεί στους KREATOR, ο Leclercq ήταν μέλος των .

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ