ΑρχικήNewsMegadeth, Sepultura, Obituary ενώνουν δυνάμεις για οικολογικό σκοπό

Megadeth, Sepultura, Obituary ενώνουν δυνάμεις για οικολογικό σκοπό

Οι Savage Lands μάχονται ενάντια στην αποψίλωση δασών και υπέρ της συντήρησης καταφυγίων άγριας ζωής

Η Season of Mist ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Savage Lands με σκοπό την ενίσχυση του αγώνα ενάντια στην αποψίλωση δασικών εκτάσεων στην Κόστα Ρίκα.

Οι Savage Lands δημιουργήθηκαν το 2022 από τον ντράμερ των , μεταξύ άλλων, Dirk Verbeuren και τον μουσικό και ακτιβιστή Sylvain Demercastel που είναι κάτοικος Κόστα Ρίκας.

Σκοπός του εγχειρήματος είναι η ενημέρωση και οικονομική στήριξη προσπαθειών συντήρησης καταφυγίων άγριας ζωής αλλά και δασικών εκτάσεων.

Στο πρώτο τους single, οι Savage Lands, συμπληρώνονται από τους Andreas Kisser () και John Tardy (), με τα έσοδα να δίνονται στον αγώνα ενάντια στις αποψιλώσεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο στην χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Μπορείτε να ακούσετε το ολοκαίνουριο κομμάτι “The Last Howl”, ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο της οργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου η Season Of Mist, πρόκειται για την πρώτη φορά που δισκογραφική εταιρεία κυκλοφορεί μουσική μιας αφιλοκερδούς οργάνωσης.

savage lands cover

Rocking.gr

 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ