ΑρχικήNewsManeskin: Πανζουρλισμός με τα εισιτήρια - Που έχουμε sold-out

Maneskin: Πανζουρλισμός με τα εισιτήρια – Που έχουμε sold-out

Από το μεσημέρι της Παρασκευής, υπήρξε μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια της συναυλίας των στο Ejekt Festival, με την προπώληση να ξεκινά στις 14.00.

Ενώ κάποιοι ήταν τυχεροί και κατάφεραν να μπουν αμέσως στην ιστοσελίδα more.com για αγορά, άλλοι αντιμετώπισαν αναμονή έως και δύο ώρες.

Κατά τις 16.30, ενημερωθήκαμε ότι εισιτήρια για τη ZONE A, μπροστά από τη σκηνή, παραμένουν διαθέσιμα, ενώ τα Early Bird εισιτήρια για τη Zone B και τα VIP είχαν εξαντληθεί. Τα διαθέσιμα εισιτήρια πωλούνται πλέον στις τιμές των 75 και 230 ευρώ.

Maneskin sold out τα early bird

Το Ejekt Festival προειδοποιεί τους ενδιαφερόμενους με ανάρτησή στις επίσημες σελίδες του:

Προσοχή: Έχουμε ενημερωθεί ότι απατεώνες πουλάνε ψεύτικα εισιτήρια, καθώς και ψεύτικα meet & greet με τους Maneskin και ζητάνε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σας ενημερώνουμε ότι οι Maneskin δεν κάνουν meet & greets. Να αγοράζετε εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων μεταπωλητών του Ejekt Festival, οι οποίοι είναι το more.com, τα καταστήματα Public και το δίκτυο συνεργατών τους.

Μπορείτε να αγοράστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ και εναλλακτικά ΕΔΩ


Οι νέες τιμές

Zone A (Front Of Stage) – 120 ευρώ

Zone B (Arena G/A) – 75 ευρώ80 ευρώ

VIP – 230 ευρώ

Εισιτήρια για ΑμεΑ

Για τα ΑμεΑ έχει προβλεφθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος.

Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων για ΑμεΑ, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με email στο [email protected] ή να τηλεφωνικά στο 210 9636489, Δε-Πα 10:00 – 17:00.

Εισιτήρια για παιδιά

Δεν απαιτείται εισιτήριο για τα παιδιά έως και 7 ετών. Δεν επιτρέπονται παιδιά έως και 9 ετών στην Ζώνη Α (Front Of Stage).

Maneskin εισιτήρια

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ