ΑρχικήNewsKing Diamond: Κυκλοφόρησε νέο βίντεο για το "Masquerade of Madness"

King Diamond: Κυκλοφόρησε νέο βίντεο για το “Masquerade of Madness”

Το μουσικό βίντεο του για το τραγούδι “Masquerade of Madness” από το 2019 κυκλοφορεί τώρα, ταιριάζοντας ιδανικά με το πνεύμα του Halloween. Αυτό το βίντεο, που είχε σκηνοθετηθεί από τον David Brodsky και την Allison Woest της MyGoodEye Visuals, ηχογραφήθηκε αρχικά το 2019 αλλά έμεινε ανέκδοτο λόγω της πανδημίας.

Το τραγούδι “Masquerade of Madness” αποτέλεσε μία σημαντική στιγμή για το συγκρότημα, καθώς ήταν το πρώτο νέο τραγούδι του King Diamond που είδε το φως της δημοσιότητας μετά από δωδεκάδα χρόνια.

Ο King περιέγραψε την ολόκληρη περιπέτεια πίσω από το “Masquerade of Madness”, αναφέροντας πόσο χρόνο πήρε για να ολοκληρωθεί το βίντεο και πόσο είναι περήφανος για το αποτέλεσμα.

Η ηχογράφηση του βίντεοκλίπ έγινε κατά τη διάρκεια μιας ημέρας γυρισμάτων πριν από την περιοδεία του συγκροτήματος στη Βόρεια Αμερική. Όμως, λόγω της πανδημίας, το βίντεο ξεχάστηκε και έμελλε να παραμείνει ανεκμετάλλευτο για χρόνια.

Ο King Diamond εύχεται στους θαυμαστές να απολαύσουν αυτό το δώρο του Halloween και υπογραμμίζει τον ενθουσιασμό του για την κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ