ΑρχικήNewsKerry King: «Ο Lombardo έχει πεθάνει για μένα»

Kerry King: «Ο Lombardo έχει πεθάνει για μένα»

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το Rolling Stone, ο , ο κιθαρίστας των , μιλώντας για την επικοινωνία του με τον πρώην ντράμερ Dave Lombardo, δήλωσε:

«Όχι, ο Lombardo έχει πεθάνει για μένα.» Συνεχίζοντας, εξήγησε την αιτία της αποξένωσης, λέγοντας: «Έκανε αυτό το ξέσπασμα ότι ήμασταν σε πτήση για Αυστραλία και γνώριζε ότι δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε για 14 ώρες, με εξέθεσε. Ήμουν ο μόνος που τον κράτησα στην μπάντα. Ο Tom (Araya), ήθελε να τον διώξει πριν απ' αυτό και ο Jeff (Hannemann) είχε μόλις δεχθεί το δάγκωμα από την αράχνη, οπότε δεν έπαιζε ιδιαίτερα μαζί μας. Οπότε είπα: «Χρειαζόμαστε τον Dave. Οι οπαδοί δεν θα το καταλάβουν αν τον αντικαταστήσουμε τώρα. Και μετά προέκυψε το θέμα της Αυστραλίας. Με εξέθεσε και είπα: ‘Εγώ είμαι αυτός που σε κράτησε εδώ'. Οπότε σκέφτηκα ‘Γ..α αυτόν τον τύπο.»

Αναφερόμενος στην ρήξη με τον Lombardo, ο King επισήμανε: «Είναι πολύ ευκολόπιστος. Άκουγε αυτή τη γυναίκα που ήταν η δικηγόρος του εκείνη την εποχή, και νόμιζε ότι είχαμε τα λεφτά των , με τη διαφορά ότι ποτέ δεν είχαμε τόσα λεφτά όπως οι Metallica. Οπότε αυτή του έβαζε ιδέες κι εκείνος πίστευε ότι θα έπρεπε να παίρνει περισσότερα.»

Για τον Tom Araya, ο King ανέφερε: «νομίζω ότι κουράστηκε να είναι στο δρόμο και ήθελε να είναι στο σπίτι του. Κανείς μας δεν ψάχνει τους προβολείς της δημοσιότητας και ακόμα όταν ζούσε ο Jeff Hannemann, ήταν σαν ερημίτης. Δεν ήθελε τη φήμη. Εγώ, πάλι, την ανέχομαι, γιατί κάποιος πρέπει να το κάνει.»

Ο King συμπλήρωσε ότι η αλληλεγγύη μεταξύ τους μειώθηκε σταδιακά: «όσο περνούσαν τα χρόνια, τόσο πιο διαφορετικοί γινόμασταν. Αν βρεθώ με τον Tom, θα πιούμε ένα σφηνάκι τεκίλα και θα χωρίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα, γιατί είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, που όμως μαζί, φτιάχναμε σπουδαία μουσική και γίναμε σπουδαίες συναυλίες.»

Κλείνοντας, ανέφερε για το μέλλον των Slayer και τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Δεν έχω μιλήσει με τον Tom μετά την τελευταία μας συναυλία. Δεν του έχω στείλει ούτε ένα μήνυμα, ούτε ένα email. Έχω μιλήσει με όλους τους υπόλοιπους από το συγκρότημα, πάντως. Αν με καλούσε ο Tom, πιθανώς να απαντούσα. Μάλλον εξαρτάται από τον λόγο για τον οποίο θα με έπαιρνε τηλέφωνο, αλλά σίγουρα δεν εύχομαι να πάθει κάτι κακό αυτή τη στιγμή.»

Καταλήγοντας, ο Kerry King τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για κυκλοφορία νέου άλμπουμ των Slayer, καθώς το προσωπικό του project έχει ήδη έντονα στοιχεία του συγκροτήματος. Επίσης, φαίνεται να απορρίπτει την ιδέα μιας νέας περιοδείας, εστιάζοντας αντ' αυτού στην ανάπτυξη μιας νέας καριέρας, την οποία προγραμματίζει να ακολουθήσει για τα επόμενα δέκα χρόνια τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ