ΑρχικήNewsΚανονικά θα γίνουν οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Κανονικά θα γίνουν οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Οι δύο πολυαναμενόμενες και ήδη sold out συναυλίες των στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (ΟΑΚΑ) προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν κανονικά τον Ιούνιο, σύμφωνα με πρόσφατες ανακοινώσεις.

Η εταιρεία High Priority Promotions δημοσίευσε μια σημαντική ενημέρωση σχετικά με το θέμα.

Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay:

 

Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα.

O πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ότι οι εργασίες αποκατάστασης του ΟΑΚΑ προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς, γεγονός που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου το αργότερο στα μέσα Απριλίου.

 

Έτσι λοιπόν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά ώστε όλοι μας να απολαύσουμε τα shows που περιμέναμε τόσο καιρό.

In a sky full of stars we'll see you soon!

Μετά την ολοκλήρωση του πιο πρόσφατου σταθμού της περιοδείας τους “Music Of The Spheres” στις 4 Φεβρουαρίου στη Μπανγκόκ της Ταϋλάνδης, οι Coldplay προετοιμάζονται για την επόμενη σειρά συναυλιών που θα ξεκινήσει στις 8 Ιουνίου στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι το ΟΑΚΑ είχε κλείσει προσωρινά από τις 29 Σεπτεμβρίου 2023, εξαιτίας ενός σημαντικού θέματος στατικότητας στην κατασκευή του στεγάστρου Καλατράβα.

Το Στάδιο επανήλθε στη φιλοξενία μεγάλων rock συναυλιών το 2022, διοργανώνοντας εκδηλώσεις με καλλιτέχνες όπως οι , και . Τον Ιούλιο του προηγούμενου έτους, το στάδιο υποδέχθηκε επίσης τους Guns N' Roses.

coldplay sold out

 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ