ΑρχικήNewsJudas Priest: Το setlist της πρώτης συναυλίας της περιοδείας

Judas Priest: Το setlist της πρώτης συναυλίας της περιοδείας

Μόλις λίγες μέρες μετά από την αναμενόμενη κυκλοφορία του τελευταίου -και φοβερού- άλμπουμ τους, οι Judas Priest έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην περιοδεία για το “Invincible Shield”. Η συναυλία αυτή, που πραγματοποιήθηκε στο OVO Hydro στη Γλασκώβη, κατάφερε να συγκεντρώσει 12.000 θεατές, αναδεικνύοντας την επιστροφή τους σε συναυλιακές αρένες στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από πολλά χρόνια.

Το συγκρότημα παρουσίασε ένα πλήρες σετ 18 τραγουδιών, με τρία εκ των νέων κομματιών να είναι εντυπωσιακά, και το βρετανικό metal hammer να κάνει ειδική μνεία στον Rob Halford: “Ο Halford, φωνητικά, είναι σε τρομερή κατάσταση. Οι ψηλές νότες χτυπιούνται ακριβώς όταν πρέπει, κάτι που, στην περίπτωση του Screaming For Vengeance, είναι σχεδόν από την αρχή μέχρι το τέλος. Πετά ακόμη και κάτι που ακούγεται σαν death growl κατά τη διάρκεια του Metal Gods.”

Ανάμεσα στα νέα τραγούδια που παρουσιάστηκαν ήταν το “Panic Attack”, που προορίζεται να ανοίξει την αυλαία, το “Trial By Fire”, και το ομώνυμο του άλμπουμ, διατηρώντας επίσης το “Lightning Strike” από το “Firepower” του 2018 στο σετλιστ.

Δεν υπήρξαν μεγάλες εκπλήξεις, ωστόσο αξίζει να τονίσουμε την επανεμφάνιση του “Love Bites” για πρώτη φορά από το 2015 και του “Saints in Hell” από το 2019. Το κανονικό σετ ολοκληρώθηκε με το “Painkiller”, ενώ η συναυλία έκλεισε με τα “Hell Bent For Leather” και “Living After Midnight”.

Οι Judas Priest έχουν τη φήμη πως δεν κρατούν σταθερό το σετλιστ τους για πολύ καιρό, επομένως αναμένουμε κάποιες ενδεχόμενες αλλαγές όταν τους δούμε το καλοκαίρι στο Release Athens.

Αυτό ήταν το setlist της βραδιάς:

Panic Attack
Rapid Fire
You’ve Got Another Thing Comin’
Metal Gods
Lightning Strike
Love Bites
Breaking the Law
Saints in Hell
Trial by Fire
Turbo Lover
Invincible Shield
Beyond the Realms of Death
Victim of Changes
Screaming for Vengeance
The Green Manalishi (With the Two Prong Crown)
Painkiller
ENCORE:
Hell Bent for Leather
Living After Midnight

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ