ΑρχικήΣυναυλίεςJazz Sabbath: Ζωντανά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τον Δεκέμβριο

Jazz Sabbath: Ζωντανά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τον Δεκέμβριο

Οι , μετά την αναπρογραμματισμένη εμφάνισή τους στην Αθήνα, θα βρεθούν επί σκηνής και στη Θεσσαλονίκη. Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου θα παίξουν στο της Θεσσαλονίκης, ενώ την επόμενη μέρα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, θα είναι στην Αθήνα στο .

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Ποτέ δεν είναι αργά για να λάμψει η αλήθεια, ακόμα και μετά από 55 ολόκληρα χρόνια.

Οι Jazz Sabbath, το σχήμα που άλλαξε το χάρτη της μουσικής το 1968 κυκλοφορώντας ένα από τα πιο ρηξικέλευθα ντεμπούτα groove jazz στην ιστορία, έμελλε να μη βρει εγκαίρως την αναγνώριση που του άξιζε.

Οι γνωστοί σε όλους σφετεριστές από το Birmingham τους άρπαξαν τη δόξα που δικαιωματικά τους ανήκε, διασκεύασαν σε heavy metal φόρμες τα κομμάτια τους και η ιστορία διαστρεβλώθηκε δια παντός.

Χωρίς να το βάλουν κάτω όμως, το jazz trio του Adam Wakeman (ο οποίος έμεινε κοντά στο δημιούργημα του για χρόνια ως μέλος των και Osbourne) κυκλοφόρησαν 2 albums (2020-2022) με την αυθεντική μουσική όπως πρέπει να ακούγεται και πλέον βγαίνουν στο δρόμο για να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Στο πλαίσιο της επερχόμενης ευρωπαϊκής τους περιοδείας, το θρυλικό σχήμα θα επισκεφτεί την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει μερικά από τα πιο γνωστά rock ‘n' roll κομμάτια, στην αυθεντική τους groovy jazz μορφή.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ