ΑρχικήNewsIron Maiden: Το νέο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Eddie έρχεται στο νέο...

Iron Maiden: Το νέο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Eddie έρχεται στο νέο Dead by Daylight

Η Behaviour Interactive ανακοίνωσε το νέο collaboration του Dead by Daylight και προς έκπληξη όλων θα περιλαμβάνει το θρυλικό συγκρότημα .

Ως μέρος της νέας outfit collection θα δείτε τη μασκότ του heavy metal συγκροτήματος Eddie σε διάφορες παραλλαγές επηρεασμένες από τις απεικονίσεις που είχε κατά καιρούς στα εξώφυλλα των δίσκων.

Όπως προδίδει και το trailer που θα δείτε παρακάτω, ο Eddie εμφανίζεται ως The Dredge, The Doctor, The Deathslinger και The Oni. Σύμφωνα με τον product manager του παιχνιδιού, Kirby Taylor, “η συγκεκριμένη προσθήκη αποτελεί ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η φιγούρα του Eddie είναι διαχρονική και θα θέλαμε πολύ να δούμε με ποιους killers θα μπορούσαμε να τον συνδυάσουμε.

Επίσης, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πως κυκλοφορήσουν t – shirts που θα επηρεασμένα από την θεματική του collaboration. Κάποια από αυτά θα έχουν μια μικρή έκπληξη ανάλογα με τον Survivor που θα επιλέξουν οι παίκτες”.

Η Iron Maiden Collection είναι διαθέσιμη για αγορά στο Dead by Daylight. Οι παίκτες που θα το αποκτήσουν θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν το Fear of the Dark στο lobby του αγώνα. Η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε πως κάτι τέτοιο θα προετοιμάσει τους παίκτες και θα τους τονώσει το ηθικό πριν από την πρόκληση.

Επίσης, το επόμενο κεφάλαιο του παιχνιδιού με τίτλο All Things Wicked θα είναι διαθέσιμο από τις 12 Μαρτίου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ