ΑρχικήNewsΟ Steve Harris σκέφτεται να κυκλοφορήσει την δικιά του αυτοβιογραφία!

Ο Steve Harris σκέφτεται να κυκλοφορήσει την δικιά του αυτοβιογραφία!

Ο , ο κορυφαίος μπασίστας των , ανακοίνωσε τα σχέδιά του να διηγηθεί την περιπέτεια και τη δημιουργική οδύσσεια της μπάντας σύμφωνα με το bnnbreaking.com μέσω μιας αυτοβιογραφίας. Αυτή η πρωτοβουλία υπόσχεται να προσφέρει μια προσωπική εικόνα των πρώτων ημερών του συγκροτήματος και της συνεχιζόμενης ιστορικής κληρονομιάς του.

Ο Harris, ιδρυτικό μέλος των Iron Maiden από το 1975, αποκάλυψε τις φιλοδοξίες του σε μια συνέντευξη με τον Sirius XM, τονίζοντας τη σημασία του χρόνου για την υλοποίηση του έργου αυτού στο πλαίσιο ενός απαιτητικού προγράμματος. Σκοπεύει να επικεντρωθεί στην αφήγηση των αρχικών σταδίων και των κομβικών στιγμών στην πορεία των Iron Maiden, από την ίδρυσή τους τα Χριστούγεννα του 1975, έως την εξέλιξή τους σε μια πρωτοποριακή δύναμη στο κίνημα New Wave Of British Heavy Metal.

Ο Harris προβληματίζεται επίσης για τις διαφορετικές προσεγγίσεις στη δημιουργικότητα μεταξύ του , ο οποίος έχει ήδη εκδώσει τη δική του αυτοβιογραφία. Ενώ ο Dickinson κατάφερε να συνθέσει το βιβλίο του κατά τη διάρκεια περιοδειών, ο Harris φαίνεται να προτιμά μια πιο προσεκτική και στοχευμένη διαδικασία για να αναδείξει με ακρίβεια την ουσία των θρυλικών στιγμών του συγκροτήματος.

Η ιστορία των Iron Maiden, διακριθείσα από παγκόσμιες επιτυχίες και πρωτοποριακές περιοδείες, συνεχίζει να εμπλουτίζεται. Το πρόσφατο άλμπουμ τους, “Senjutsu”, επιβεβαιώνει τη διαχρονική τους απήχηση, κατακτώντας την κορυφή των charts σε 27 χώρες. Η εν εξελίξει περιοδεία τους αναδεικνύει τη συνεχή συμβολή τους στον χώρο της heavy metal.

Η προοπτική της αυτοβιογραφίας του Harris εγείρει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι θαυμαστές αναμένουν με αγωνία να πληροφορηθούν για τα παρασκήνια των Iron Maiden από μία προσωπική σκοπιά. Η αποστολή του μπασίστα να αναμετρηθεί με τον χρόνο και να καταγράψει τις δεκαετίες ιστορίας στις σελίδες ενός βιβλίου, προμηνύει μια αποκαλυπτική και ειλικρινή ματιά στην επική πορεία ενός από τα πλέον εμβληματικά συγκροτήματα του heavy metal.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ