ΑρχικήΑφιερώματαIron Maiden: Τα δέκα live διαμάντια!

Iron Maiden: Τα δέκα live διαμάντια!

Τι να πρωτογράψεις άραγε για τους θρύλους της heavy metal; Για την τεράστια καριέρα τους, για τα μεγάλα κομμάτια τους; Για την λατρεία του ελληνικού κοινού προς τους Βρετανούς; Για τα πάντα εντυπωσιακά τους live;

Πέρα από την πλάκα οι , παρά τα χρόνια που περνάνε, παραμένουν ένα εξαιρετικό live act και σε αυτό βοηθά ιδιαίτερα, πέρα από την απόδοση, την τεχνική και την παραγωγή, και το γεγονός ότι οι θρύλοι της metal έχουν γράψει μερικούς πραγματικούς live ύμνους.


Aces High: Για πολλά χρόνια η έναρξη των συναυλιών τους. Λίγα λόγια από τον Ουίνστον Τσόρτσιλ και μετά… έκρηξη.

Revelations: Ένα εξαιρετικό τραγούδι από το τεράστιο Piece of Mind. Κομμάτι που ίσως να μην έβρισκε πάντα θέση σε ένα playlist γεμάτο επιτυχίες, όμως η αγάπη του κοινού είναι δεδομένη και η απαίτηση σχεδόν καθολική.

Number of the Beast: Ένας από τους πρώτους τεράστιους ύμνους της μπάντας, σε έναν δίσκο γεμάτο από τέτοιους άλλωστε.

Iron Maiden: Επιστροφή στην «προϊστορία» των θρύλων του heavy metal κι ένας στάνταρ φόρος τιμής στην πρώτη, αρκετά ηρωική εποχή τους.

Run To The Hills: Γρήγορο, αγχωτικό, άμεσο και έναν Dickinson στα καλύτερά του

Hallowed Be Thy Name: Τα φώτα πέφτουν, η επική εισαγωγή ξεκινάει και το κοινό ετοιμάζεται για ένα θεϊκό sing along.

Fear of the Dark: Ο τελευταίος τεράστιος ύμνος της πρώτης περιόδου του με τη μπάντα. Πιθανότατα ένα από τα πιο μεγάλα live κομμάτια της rock ιστορίας.

The Trooper: Πολεμικές καταστάσεις στους στίχους, πάνω και κάτω από τη σκηνή.

2 Minutes To Midnight: Πόσο πιο ευθύ hard rock κομμάτι μπορούν να γράψουν οι Iron Maiden; Δύο λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, λοιπόν, και η μπάντα «θερίζει».

Seventh Son of a Seventh Son: Προσωπικό αγαπημένο. Ένα έπος σχεδόν δέκα λεπτών από το πιο «ψαγμένο» μουσικά album τους, με τρομερές εναλλαγές που σε καθηλώνουν.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ