ΑρχικήΣυναυλίεςIoannina Lake Festival 2024: Οι καλλιτέχνες και το πρόγραμμα

Ioannina Lake Festival 2024: Οι καλλιτέχνες και το πρόγραμμα

Με ένα δυνατό line up επιστρέφει το Ioannina Lake Festival, που διοργανώνει το Κέντρο Νέων Ηπείρου για 5η χρονιά, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουνίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ με τον Αλέξανδρο Χαριζάνη να μπλέκει χαοτικές αφηγήσεις, σκοτεινές ιστορίες και αυτοσχεδιασμό σε ένα πρόγραμμα με γερές δόσεις χιούμορ.

Στις 8.30 το βράδυ θα τον διαδεχθεί στη σκηνή η Νατάσσα Μποφίλιου, που θα παρουσιάσει τη νέα παράσταση, που έφτιαξαν με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, και θα μοιραστεί για πρώτη φορά ζωντανά τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου «Κάτι καίγεται…», που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί.

Αμέσως μετά, στις 10.30 το βράδυ, τη σκυτάλη στη σκηνή του φεστιβάλ θα πάρει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια Του, αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών Τραγουδιών, με τον ιδιαίτερο τρόπο που το έκανε στην τηλεοπτική εκπομπή «Μουσικό Κουτί».

Τη δεύτερη μέρα το φεστιβάλ αλλάζει ύφος και μεταμορφώνεται σε μια hip-hop αρένα, υποδεχόμενο γνωστά ονόματα της ελληνικής hip-hop σκηνής. Την έναρξη θα κάνουν οι ανερχόμενοι Γιαννιώτες Soru, Palaio, B.Bunny και Υuliska, και θα ακολουθήσουν ο Anser, ο Βέβηλος και οι Στίχοιμα.

Τα εισιτήρια για την πρώτη ημέρα κοστίζουν στην προπώληση 15 ευρώ (έως τις 17/5) και 17 ευρώ, και στο ταμείο 20 ευρώ, ενώ για τη δεύτερη στην προπώληση 10 ευρώ (έως τις 17/5) και 12 ευρώ , και στο ταμείο 15 ευρώ. Επίσης, υπάρχει και εισιτήριο διημέρου στην τιμή των 25 ευρώ.

Τιμές εισιτηρίων:
14 Ιουνίου Early birds (εως τις 17/5) 15€, προπώληση 17€, ταμείο 20€
15 Ιουνίου Early birds  (εως τις 17/5) 10€, προπώληση 12€, ταμείο 15€

Εισιτήριο διημέρου 25€

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.more.com/music/ioannina-lake-festival-2024/

Φυσικά σημεία προπώλησης:
Manthos Optical (Αβέρωφ 16 και Μιχ. Αγγέλου 28)
Κέντρο Νέων Ηπείρου (Καπλάνη 10),
Dr refill (Δωδώνης 69) και στο δίκτυο καταστημάτων Nova και Public


Καλλιτέχνες

14 Ιουνίου ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ -ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ -ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ

Την Παρασκευή στις 20:00 ο Αλέξανδρος Χαριζάνης με το μοναδικό του Χιούμορ μπλέκει χαοτικές αφηγήσεις, σκοτεινές ιστορίες, και αυτοσχεδιασμό Στις 20:30 , η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται με φόρα στο καλοκαίρι, ανεβαίνει στη σκηνή του Ioannina Lake Festival, μπαίνει σε νέα φλεγόμενη τροχιά, παρουσιάζει με ενθουσιασμό την νέα παράσταση που έφτιαξαν με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και μοιράζεται για πρώτη φορά ζωντανά τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου  ‘’Κάτι καίγεται…’’ που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί.
Αμέσως μετά, στις 22:30 τη σκυτάλη στη σκηνή του φεστιβάλ θα πάρει ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

15 Ιουνίου ΒΕΒΗΛΟΣ-ΣΤΙΧΟΙΜΑ-ΑNSER

Στις 15 Ιουνίου, το φεστιβάλ αλλάζει ύφος και μεταμορφώνεται σε μια hip-hop αρένα
υποδέχοντας μεγαθήρια όπως τον Anser που επιστρέφει στην σκηνή του Φεστιβάλ για να
αποδείξει πως ό,τι αγαπάει δεν έχει τέλος, τον Βέβηλο και τους Στιχοιμα.
Την έναρξη θα δώσουν οι ανερχόμενοι Γιαννιώτες Soru, Palaio ,B.Bunny, Υuliska.

IOANNINA LAKE FESTIVAL 2024 2 IOANNINA LAKE FESTIVAL 2024 1

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ