ΑρχικήNewsΗ Ιστορία της επιστροφής του Dickinson στους Iron Maiden

Η Ιστορία της επιστροφής του Dickinson στους Iron Maiden

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη για το περιοδικό Classic Rock, ο Bruce Dickinson αποκάλυψε λεπτομέρειες για την επιστροφή του στους Iron Maiden το 1999. Αφού ο Steve Harris αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Blaze Bayley τον Ιανουάριο, ο manager Rod Smallwood πρότεινε την επιστροφή του Dickinson. Ακολούθησε μια συνάντηση στο σπίτι του Smallwood στο Brighton, όπου συζητήθηκε η επανένωση με τους Iron Maiden.

Ο Harris ήταν αρχικά δύσπιστος, ρωτώντας τον Dickinson “γιατί θες να γυρίσεις;”. Ο Dickinson απάντησε: “Θέλω να γυρίσω Steve, γιατί όπως μου είπαν και οι συνεργάτες μου, ο κόσμος χρειάζεται τους Iron Maiden, και δεύτερον, νομίζω ότι μπορούμε να φτιάξουμε καταπληκτική μουσική.”

Ο Dickinson επίσης θυμάται να λέει ότι θα ξεπεράσουν το παρελθόν με ένα λαμπρό μέλλον, και την επίμαχη δήλωσή του για τους Metallica.«Φυσικά και είμαστε καλύτεροι από τους Metallica! Οι υπόλοιποι είπαν ότι δεν μπορώ να το πω αυτό και απάντησα ότι μόλις το είπα. Τότε άρχισαν να λένε ότι μπορεί να έχω δίκιο.»

Το “Brave New World” που κυκλοφόρησε το 2000, ήταν ένδειξη της επιτυχημένης επιστροφής του Dickinson.

Επιπλέον, ο Dickinson θα εμφανιστεί φέτος στο Release Athens Festival 2024 μαζί με τους Judas Priest και τους Accept. Τέλος, το νέο του άλμπουμ “The Mandrake Project” προοιωνίζεται ενδιαφέρον, με το πρώτο single “Afterglow Of Ragnarok” να έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ