ΑρχικήNewsΗ επιστροφή των Bon Jovi: Ακούστε το ολοκαίνουργιο single “Legendary”

Η επιστροφή των Bon Jovi: Ακούστε το ολοκαίνουργιο single “Legendary”

Το νέο άλμπουμ των , με τίτλο “Forever”, αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά από μια αναμονή τεσσάρων ετών. Πριν ακόμη αρχίσουν τις ηχογραφήσεις, ο Jon Bon Jovi, ο frontman του συγκροτήματος, αντιμετώπισε σημαντικά εμπόδια με τη φωνή του, τα οποία τον οδήγησαν σε μία εξαιρετικά ασυνήθιστη εγχείρηση.

Σε συνέντευξή του στο UCR, αναφέρει ότι αυτή η αναγκαστική παύση του έδωσε την ευκαιρία να σταθεί και να αναλογιστεί τη ζωή του. “Ξέρεις, δεν αφιερώνεις καθόλου χρόνο για να θυμηθείς να μυρίσεις τα λουλούδια, αν θες. Έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που κατάφερα να νιώσω καθαρή χαρά… Και αυτό που έχει σημασία για μένα πια είναι απλώς να είμαι εδώ με τους φίλους μου, γράφοντας τα τραγούδια που θέλω να γράψω και ζώντας τη ζωή που θέλω να ζήσω”.

Εκφράζει επίσης την υπερηφάνειά του για το κομμάτι “Legendary”, το οποίο δημιούργησε με τη βοήθεια των μακροχρόνιων συνεργατών του, των Billy Falcon και John Shanks. “Το κορίτσι με τα καστανά μάτια, που φυσικά είναι ένα νεύμα του Van Morrison, αλλά όχι σε αυτήν την περίπτωση. Είναι η γυναίκα μου”, λέει ο Bon Jovi, εξηγώντας την έμπνευση πίσω από τους στίχους. “Ήταν εκεί πιστά σε όλη αυτή τη διαδικασία”.

Η κυκλοφορία του “Forever” θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου. Ακολουθώντας, το ντοκιμαντέρ “Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story”, το οποίο παρακολουθεί την προσπάθεια του Jon Bon Jovi να ανακτήσει τη φωνητική του δύναμη μετά την επέμβαση, πρόκειται να προβληθεί στο Netflix στις 26 Απριλίου.


Τίτλος τραγουδιού“Legendary”

Καλλιτέχνης: Bon Jovi

Μουσική / Στίχοι: Billy Falcon, John Shanks, Jon Bon Jovi

Σκηνοθεσία: Dano Cerny

Εταιρεία: Island Records

Από το LP: “Forever”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Μαρτίου 2024

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ