ΑρχικήNewsΗ επική εμφάνιση του Nicko McBrain στο MFM - Παίζει κλασικά Maiden...

Η επική εμφάνιση του Nicko McBrain στο MFM – Παίζει κλασικά Maiden κομμάτια με φιλαρμονική!

Την περασμένη Παρασκευή, 8 Μαρτίου, ο Nicko McBrain των έλαβε μέρος σε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, συμπράττοντας με τη φιλαρμονική ορχήστρα των Πεζοναυτών στη διάρκεια του 52ου ετήσιου Mountbatten Festival Of Music (MFM).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο McBrain βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, παίζοντας ένα medley από τρεις κλασικές επιτυχίες των Iron Maiden – “Trooper”, “Wasted Years” και “Run To The Hills” – χρησιμοποιώντας ένα ειδικό ντραμ κιτ με την ονομασία “Legacy Of Royals”, το οποίο αργότερα θα προσφερθεί σε δημοπρασία. Ιδιαιτέρως εντυπωσιακή ήταν η συνεργασία του με τους τυμπανιστές της φιλαρμονικής.

Όσον αφορά τη συνεργασία αυτή, ο Nicko McBrain μοιράστηκε την προέλευση της ιδέας: «το 2020, τη χρονιά για την οποία δεν μιλάμε, ήταν η 50η επέτειος του Φεστιβάλ Mountbatten, και ήμουν παρών ως καλεσμένος… Και απλά προέκυψε ότι… οι άνθρωποι που συνάντησα εκεί στην εκδήλωση, είπαν, «Ω, θα ήταν ωραίο να…» γιατί ήταν οι , που εμφανίστηκαν μετά το διάλειμμα. Και έμεινα απόλυτα έκπληκτος με αυτό. Σκέφτηκα, «Να, αυτοί οι τύποι παίζουν PRODIGY. Είναι υπέροχο. Έτσι προέκυψε η ιδέα. Και μου είπαν, «Λοιπόν, τι θα θέλατε να κάνετε του χρόνου;». Και με τίμησαν πολύ και συμφώνησα αμέσως».


 

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ