ΑρχικήNewsHelmos Mountain Festival: Το φεστιβάλ που αναστάτωσε τη συναυλιακή σκηνή της Ελλάδας...

Helmos Mountain Festival: Το φεστιβάλ που αναστάτωσε τη συναυλιακή σκηνή της Ελλάδας είναι και πάλι εδώ!

Το Helmos Mountain Festival μετά την εντυπωσιακή του πρώτη… εμφάνιση το περασμένο καλοκαίρι, επιστρέφει και φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων πιό δυνατό και πιό “έμπειρο”.

Το Helmos Mountain Festival τάραξε τα νερά στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας, με 12.000 και πλέον νεολαίους να κατακλύζουν τις πλαγιές του Χελμού και την πόλη των Καλαβρύτων. Οι εντυπώσεις όσων το επισκέφθηκαν, κατασκήνωσαν στο βουνό ή έμειναν στα Καλάβρυτα και τα γύρω χωριά, ήταν οι καλύτερες και πλέον ως must θεσμός δημιουργεί ρεύμα με ανυπομονησία και προσδοκίες για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Φέτος, επιστρέφει στο βουνό το τετραήμερο 21, 22, 23 και 24 Ιουνίου 2024 (Αγίου Πνεύματος που συνδυάζεται με αργία) ενώ σιγά σιγά θα έχουμε και τα πρώτα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν αλλά και τις ανακοινώσεις για την διάθεση και προπώληση των εισιτηρίων.

Για το φεστιβάλ, δουλεύει ένας πετυχημένος μηχανισμός όλους αυτούς τους μήνες ωστε βελτιώσει ολόκληρη τη συναυλιακή αλλά και κατασκηνωτική εμπειρία του κοινού με τις παράλληλες δραστηριότητες και περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο το ερχόμενο καλοκαίρι στα Καλάβρυτα

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Related articles

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ