ΑρχικήNewsHelmos Mountain Festival 2024: Από 1η Απριλίου ξεκινούν να κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Helmos Mountain Festival 2024: Από 1η Απριλίου ξεκινούν να κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Το Helmos Mountain Festival κάνει την επιστροφή του στο Χελμό από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου 2024, και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας των εισιτηρίων!

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 1 Απριλίου 2024, ενώ σύντομα αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις για τα ονόματα που θα πλαισιώσουν το φεστιβάλ.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, Αλέξη Άγριου, στον Max Fm, τα εισιτήρια θα έχουν αρχική τιμή 45 ευρώ και μετέπειτα 55 ευρώ για ολόκληρο το διάστημα του φεστιβάλ.


Helmos Mountain Festival 

Το πρώτο φεστιβάλ υπαίθριων δραστηριοτήτων και μουσικής που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού μέσα στην καρδιά του Χελμού και του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων. Εκεί που χτυπάει ο παλμός χιλιάδων αθλητών χιονοδρομίας κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ένα οξύμωρο και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα σχήμα Φεστιβάλ που έμελλε να γράψει ιστορία και να γίνει ένας πολλά υποσχόμενος θεσμός.

Ένας θεσμός που επαναπροσδιορίζει τους ορίζοντες των ελληνικών Φεστιβάλ, διευρύνει το φάσμα λειτουργίας ορεινών Κέντρων αθλητισμού και Αναψυχής και δίνει το έναυσμα στο ευρύ κοινό να γνωρίσει τα βουνά της Ελλάδας με έναν συναρπαστικό τρόπο γεμίζοντας μοναδικές στιγμές και δυνατά συναισθήματα τις βαλίτσες των συμμετεχόντων.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι το πρώτο κέντρο χιονοδρομίας που φιλοξενεί ένα Event αυτής της κλίμακας δίνοντας οικονομική ανάσα και προοπτικές σε μια δημοτική επιχείρηση που εξελίσσεται σταθερά μέσα στα τελευταία έτη. Ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς της διοργάνωσης είναι η εναρμόνιση του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού διοργανώνονται μια σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες και παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους που θα μας κρατήσουν ζεστούς για ένα ακόμα μοναδικό Line up αλλά και για την αγαπημένη μας φιέστα στην πλατεία του χωριού που σηματοδοτεί τον εορτασμό μιας νέας εποχής φεστιβάλ στην ελληνική ύπαιθρο.

Το όραμα είναι ο Χελμός να γίνει ένα βουνό για όλους, ένα σπίτι για χιλιάδες κατασκηνωτές που έχουν την δυνατότητα να κατασκηνώσουν στις ειδικά διαμορφωμένες περιοχές camping  και για 3 μέρες οι πρόποδες του Χελμού να γίνουν το σπίτι τους.

Όλα αυτά γίνονται με μοναδικό γνώμονα την ανάδειξη αλλά ταυτόχρονα και την προστασία της ευρύτερης περιοχής του Χελμού, που είναι μέρος του Εθνικού Γεωπάρκου Χελμού Βουραϊκού. Ακολουθώντας τις οδηγίες των υπευθύνων του φεστιβάλ, μπορούμε όλοι να απολαύσουμε χωρίς τύψεις την παραμονή μας στο βουνό!

Το Helmos Mountain Festival διοργανώνεται από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συμπαραγωγή με την Novel Vox.

Δείτε τι έγινε πέρισυ στο video aftermovie που δημοσίευσε η διοργάνωση:


helmos mountain festival 2024

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News 

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ