ΑρχικήΣυναυλίεςΦεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου 2024: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες

Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου 2024: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες

Στην καρδιά της Θεσσαλίας, ένα φεστιβάλ αναδύεται κάθε καλοκαίρι, φέρνοντας μαζί του τη μαγεία της μουσικής και της φύσης. Το Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου, μια αυτοοργανωμένη γιορτή, ξεκίνησε το ταξίδι της το 2011, φέρνοντας μαζί της την ανιδιοτελή αγάπη για τη μουσική και την εναλλακτική κουλτούρα.

Κάθε χρόνο, ο μικρός πυρήνας ανθρώπων που το τρέχει επενδύει πολύ κόπο, αγάπη και μεράκι για να δημιουργήσει ένα μοναδικό γεγονός σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες, με μεγάλα πλατάνια και μια φυσική λίμνη που ανανεώνει τις αισθήσεις.

Η Βρύση Τυρνάβου, η οποία γίνεται το σπίτι του φεστιβάλ, φιλοξενεί κάθε χρόνο τους λάτρεις της μουσικής και της φύσης το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Το φεστιβάλ διαρκεί δύο ημέρες, στις 30 και 31 Αυγούστου, και προσφέρει δωρεάν κάμπινγκ για όσους επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία του γιορτινού κάμπινγκ.

Οι πόρτες του χώρου ανοίγουν την Πέμπτη 29 Αυγούστου το πρωί, ενώ το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινώνεται σταδιακά τις επόμενες μέρες, υποσχόμενο μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη μουσική, φιλία και συνάντηση με τη φύση.

Σύντομα περιμένουμε περισσότερες ανακοινώσεις!

Το Facebook της διοργάνωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ!

φετιβαλ βρυσης τυρναβου 1 φετιβαλ βρυσης τυρναβου 2 φετιβαλ βρυσης τυρναβου 5 φετιβαλ βρυσης τυρναβου 6 φετιβαλ βρυσης τυρναβου4 φετιβαλ βρυσης τυρναβου7

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ