ΑρχικήNewsΈρχεται βιογραφική ταινία για τον Bruce Springsteen!

Έρχεται βιογραφική ταινία για τον Bruce Springsteen!

Στα σκαριά είναι μία ακόμη ταινία βιογραφικού χαρακτήρα για έναν θρύλο μουσικό τον The Boss, !

Σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία θα έχει τίτλο “Deliver Me From Nowhere” και τον ρόλο του Spingsteen αναμένεται να πάρει ο Jeremy Allen White, γνωστός για τη συμμετοχή του στη σειρά The Bear και τη σειρά Shameless.

Allen White
Jeremy Allen White

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο “Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska” που έγραψε ο Warren Zanes το 2023, το οποίο περιγράφει την δημιουργία και ηχογράφηση του δίσκου από τον Springsteen σε ένα μαγνητόφωνο, την εποχή που η ψηφιακές εκδόσεις ερχόντουσαν να κατακτήσουν τον κόσμο. Ο δίσκος, γενικότερα, θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους στην καριέρα του καλλιτέχνη, μιας και αρχικά ήταν να τον γράψει με την μπάντα του, E Street Band, αλλά αργότερα αποφάσισε να το κυκλοφορήσει ως έχει. Δεν έγινε best-seller, αλλά δέχτηκε καλές κριτικές για την αλλαγή στο στυλ του, με τα τραγούδια να μιλούν για τυπικούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και εγκληματίες που καταδικάζονται σε θάνατο. Κυκλοφόρησε το 1982 και θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους στην ιστορία.

Τα σκηνοθετικά ηνία και το σενάριο τα αναλαμβάνει ο Scott Cooper, ενώ ο ίδιος και οι Zanes, Ellen Goldsmith-Vein, Eric Robinson και Scott Stuber θα είναι παραγωγοί. Ο Springsteen και ο μανατζέρ του, Jon Landau, θα εμπλέκονται και αυτοί στο project. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο, αλλά άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας του “Deliver Me From Nowhere”.

bruce springsteen
Jeremy Allen White

Ακολουθήστε το Metal Stories στο Google News στο Facebook και στο Instagram

Last News

Σχετικά Άρθρα

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ